|

Lualua'ya para cezası verildi

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Trabzonspor maçında oyundan çıkarken, formasını fırlatan Lualua'ya para cezası verdiklerini açıkladı.

İha
00:00 - 16/09/2013 Pazartesi
Güncelleme: 18:07 - 16/09/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Lualua'ya para cezası verildi
Lualua'ya para cezası verildi

Lualua'nın olayı büyütmenin bir anlamı olmadığını belirten başkan Yolbulan, 'Lualua'da hatasının farkında ve özür diledi.

Kulübün disiplin talimatı gereği para cezası kesildi. Bir daha tekrar etmesi mümkün değil. Bir anlık hırsına yenik düştü. Daha iyi performans gösterip daha iyi olmasını bekliyoruz. Kendisi de zaten özür mesajı yayınladı. Mesajında da camiadan, hocadan, taraftardan, takım arkadaşlarından özür diledi. Babasının hafta içi rahatsızlık geçirmesinden dolayı kafasını oraya taktığının ve istem dışı hareketlerde bulunduğunu da belirtti. Bizde kendisinin bundan sonraki maçlarda daha moralli ve motiveli olması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Sadece yapılan hareket karşısında kulübümüzün disiplin talimatı gereği para cezası verdik' dedi.

Trabzon maçında alınan mağlubiyete de değinen Mustafa Yolbulan, 'İki tarafta iyi oynamadı alsında. İlk yarı yavan ve sıkıcı bir maçtı. İkinci yarı Trabzon daha baskılı bir oyun ortaya koydu. Trabzospor ikinci yarı baskıyı arttırınca top tutmakta ve hücum etmekte zorlandık. Hata yapanın kaybedeceği bir maçtı ve hatayı yapan tarafta biz olduk. Trabzon'da yenilmek olağan dışı bir şey değil ama en azından bir puan alacağımız bir maçtı. Cuma günü sahamızda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor'u yenerek kendimizi affettirmeye çalışacağız. Lig devam ediyor. Nasıl galibiyet varsa mağlubiyette var' şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, hafta içi arka adalesinde çekme yaşayan Akpala'nın durumunun ciddi olmadığını sadece fazla riske etmek istemediklerinden Trabzon kadrosuna almadıklarını Erciyes maçı kadrosunda yer almasını arzuladıklarını da belirtti.

11 yıl önce