|

Mancini: Umurumda değiller

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini Bursaspor'u ikinci yarıda darmadağın ettiklerini söyledi. İtalyan teknik adam kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi.

Yeni Şafak
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 22:25 - 16/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Mancini: Umurumda değiller
Mancini: Umurumda değiller

Mancini maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "İlk yarıya bakıldığında skor 2-0'ken bile iyi oynayan, pozisyona giren Galatasaray vardı. Hatalardan gelen 2 gol oldu. Golü bulduktan sonra güven kazandık, ikinci yarı tabiri caizse Bursaspor'u darmadağın eden Galatasaray vardı. Futbol böyle bir oyun. Üç aydır deplasmanda galip gelemeyen Galatasaray vardı. Ama futbol bu, sebebini bulamıyorsunuz" dedi.

Burak ile Volkan arasındaki tartışmada sahaya girip oyuncusunu çekmesi ile ilgili soru üzerine İtalyan teknik adam, "Tek sebebi Burak'ın sarı kart görmesi içindi" cevabını verdi.

Oyuncu değişiklerinde oyunculara gönderdiği taktik kağıdı ile ilgili soru üzerine ise Mancini, "İnsanların anlaması çok zor. İnsanların beni eleştirmesi çok da umurumda değil. Oyun içindeki değişiklikleri yazıyorum" ifadelerini kullandı.

Lig ikinciliği hedefi hakkında da konuşan Mancini, "Önemli bir hedef. Dürüst olmak gerekirse şampiyonluğu hak eden bir Fenerbahçe vardı. İkincilik çok çok önemli. Bunun için maçları almaya çalışacağız" diye konuştu.

10 yıl önce