|

Mangala yanlışlıkla Manchester City'de!

Manchester City kulübü internet sitesine yanlışlıkla yüklenen bir videoda Eliaquim Mangala Manchester'a özel bir jetle geliyor. Mangala, 'Burada kupalar kazanmak istiyorum' diyor.

Eurosport
00:00 - 25/07/2014 Cuma
Güncelleme: 10:36 - 25/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Mangala yanlışlıkla Manchester City'de!
Mangala yanlışlıkla Manchester City'de!

Manchester City internet sitesine yanlışlıkla yüklendiği düşünülen bir videodan City'nin Porto'da forma giyen Eliaquim Mangala'yı transfer etmek üzere olduğu anlaşılıyor.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre Manchester City taraftarlarının tesadüfen fark ettiği ve bir süre sonra yayından kaldırılan videoda Mangala 12 gün önce özel bir jet uçağıyla Manchester'da bir havalimanına iniyor. Daha sonra Bridgewater Hastanesi'ne sağlık kontrolüne götürülen 23 yaşındaki oyuncuya City taraftarına ne mesaj vermek istediği soruluyor.

Ön anlaşma imzalamış!

Fransız savunmacı bu soruya "Bu takımın lig, federasyon ve Şampiyonlar Ligi kupalarını kazanmasına yardımcı olmak için buradayım." şeklinde cevap verdi. City kulübünden üst düzey bir kaynak da kulüplerin anlaşmak üzere olduğunu ve Mangala için Manchester'ın Porto'yla bir ön anlaşma imzaladığını ve Mangala'nın da City'de oynamak istediğini söyledi.

Video yayımlandıktan bir süre sonra resmi siteden kaldırıldı.

10 yıl önce