|

Mazot parası bulup deplasmana gidemediler

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Ünyespor, maddi imkansızlıklar yüzünden bugün Trabzon deplasmanında karşılaşacağı Düzyurtspor maçına gidemedi.

İha
00:00 - 20/04/2014 Pazar
Güncelleme: 17:00 - 20/04/2014 Pazar
Yeni Şafak
Mazot parası bulup deplasmana gidemediler
Mazot parası bulup deplasmana gidemediler

Geçen hafta kendi evinde Elazığ Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak amatör kümeye düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Ünyespor'da yaşanan kriz utanç tablosuna dönüştü. Bir haftadır yemek bile çıkmayan kulüpte son olarak yaklaşık 3 bin lira tutarındaki deplasman giderini karşılayacak para bulunamadığı için takımDüzyurt maçı için Trabzon''a gidemedi.

1957 yılında kurulan ve 1984 yılında 3. liglerin kurulması ile profesyonel liglerde mücadele eden yeşil-beyazlı kulüp, 30 yıl sonra ilk kez amatör kümeye düşecek. Kulüp yöneticisi Ömer Zorlu, kulüpte uzun süredir ekonomik sıkıntıların yaşandığını belirterek, "Bu nedenle takım deplasman maçına gidemedi. Takımın zaten küme düştüğü netleşti. Gelinen noktada Ünyespor deplasmana ekonomik nedenlerden dolayı gidememiştir. Bu konuda uzun zamandır bütün yük benim üzerimdeydi. Ekonomik sıkıntıları tek başıma benim göğüslüyor olmam ve bu sıkıntıların artması sonucu artık dayanabilecek gücüm kalmadı. Deplasman maçına gitmek için otobüsün mazotu bile alınamadı. Takımın ligde kalan prestij maçlarında oynaması için destek olunsun diye gerekli girişimleri yaptık ama sahip çıkan olmadı'' diye konuştu.

Ünyespor takımının ligde bugün oynaması gereken Düzyurtspor maçının ardından sahasında Manavgat Evrensekispor ve deplasmanda Çıksalınspor maçları bulunuyor. Yeşil-beyazlı takım bir maça daha çıkmaması halinde ligden ihraç edilecek.

10 yıl önce