|

Mevlüt aslan gibi

Fransız basını, St Etienne''nin Hollandalı golcü futbolcu Wolfswinkel''i transfer etmesini ''Mevlüt Erdinç''in Galatasaray''a transferine izin çıktı'' şeklinde yorumladı

Taha Güvendi
00:00 - 2/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:21 - 2/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Mevlüt aslan gibi
Mevlüt aslan gibi

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Galatasaray''ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu gurbetçi golcü Mevlüt Erdinç konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fransız basının flaş olarak geçtiği haberde St. Etienne, Norwich City''nin Hollandalı golcüsü Ricky van Wolfswinkel''i bir yıllığına kiraladı. Fransız ekibi, Ricky van Wolfswinkel''in dışında Guillermo Hoarau''yu da renklerine bağlamak için temaslarını sürdürüyor. Fransız basını bu gelişmeleri, daha önce takımdan gönderilen golcü futbolcu Brandao''nun ardından ''Mevlüt Erdinç''in de Galatasaray''a transferine izin çıktı'' şeklinde yorumladı.

FORVET GELİR MEVLÜT GİDER

Teknik direktör Christophe Galtier''in geçtiğimiz günlerde yaptığı ''Forvet transferini kiralık olarak yapacağız, bu ismin gelişi de Mevlüt Erdinç''in takımdaki geleceği ile bağlantılı olacak'' açıklaması milli futbolcuyu sarı-kırmızılı formaya bir adım daha yaklaştırdı. Fransız kulübüyle bonservis konusunda anlaşamayan G.Saray, daha önce Mevlüt transferini askıya almıştı. Ancak Avusturya kampında forvet hattında sıkıntı yaşanınca rota tekrardan Mevlüt''e dönmüş ve St. Etienne ile bir kez daha pazarlık masasına oturulmuştu. Sarı-kırmızılılar 5 milyon Euro civarı bir bedelle bu transferi noktalamak istiyor.

Chedjou''ya Fransa''dan Rennes talip

Teknik direktör Cesare Prandelli''nin gözüne giremeyen Aurellien Chedjou''ya Fransa Ligue1 ekiplerinden Rennes talip oldu. Fransız ekibinin Kamerunlu futbolcu için önümüzdeki günlerde resmi teklifle sarı-kırmızılı takımın kapısını çalması bekleniyor. G.Saray''ın Chedjou''nun boşluğu Botafogo''dan Doria ile doldurmayı hedeflediği belirtildi.

Gençlerin gözü Prandelli''de

G.Saray''da Avusturya Kampı''na katılan gençlerin ikinci kamp öncesi gözleri teknik direktör Cesare Prandelli''de olacak. Muhammed Uysal, İsmail Çipe, Berk Ünsal, Emre Can, Emre Tosun, Hüseyin Altuğ Taş, Berk Yıldız, Birhan gibi genç futbolculara şans veren İtalyan hocanın Belçika''daki kampa da 2-3 genç ismi alması bekleniyor.

Elmander''in baba acısı

Sarı-kırmızılı formayla iki şampiyonluk yaşayan Johan Elmander''in babası vefat etti. İsveçli golcü Instagram hesabında acısını se- venleriyle paylaştı.

10 yıl önce