|

Mevlüt Erdinç Fenerbahçe yolunda

Diego Ribas'ın ardından yabancı transferini kapatan Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferinde mutlu sona yaklaştı. Almanya'da mutsuz olduğunu çevresine sürekli ifade eden Mevlüt, 'İstanbul'dan haber bekliyorum' açıklamasında bulundu.

Eurosport
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 09:31 - 26/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Mevlüt Erdinç Fenerbahçe yolunda
Mevlüt Erdinç Fenerbahçe yolunda

Uzun süredir hücuma takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, üç golcüsünün Afrika Kupası''na gitme ihtimali olması nedeniyle Mevlüt''le temasları hızlandırdı. Mevlüt''ün kulübü St.Etienne ile bonservis pazarlıklarına başlayan Sarı- Lacivertliler, milli oyuncudan da olumlu yanıt aldı. Daha önce de gündeminde yer alan 27 yaşındaki futbolcuda ısrarcı olan ''Son Şampiyon'', Fransız ekibinin istediği 4 milyon Euro''luk bonservis bedelini indirmeyi hedefliyor.

Geri sayıma geçti!

Her fırsatta yakın çevresine Fransa''dan ayrılmak istediğini söyleyen yıldız futbolcunun, ''İstanbul''dan haber bekliyorum. Önümüzdeki hafta bu konu netleşebilir'' dediği öğrenildi. 2017 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğu St. Etienne ile geçtiğimiz sezon 28 resmi karşılaşmaya çıkan Mevlüt Erdinç, 12 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 de asist yaptı.

10 yıl önce