|

Minderin Prensesleri Dünya sınavında

Polonya''da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası''nda tarih yazan Genç Kadınlar Güreş Milli Takımımız, 5-10 Ağustos 2014 tarihleri arasında Hırvatistan''da organize edilecek Dünya Şampiyonası''nda takım klasmanında ilk 3 içerisinde yer almayı hedefliyor.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 30/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 11:13 - 30/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Minderin Prensesleri Dünya sınavında
Minderin Prensesleri Dünya sınavında

Niğde Demirkazık Tesisleri''nde 15 günlük bir kamp süreci geçiren ve Teknik Direktör Ertuğrul Aydoğdu''nun yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştiren Minderin Sultanları, Hırvatistan''ın başkenti Zagreb''te yapılacak şampiyonada minderi titretmek için gün sayıyor.

'Birden fazla altın madalya istiyoruz'

Geçtiğimiz aylarda Polonya''nın Katoviçe kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası''nda 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Ertuğrul Aydoğdu, ''Zagreb''de birden fazla sıklette madalya kazanmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yaptık ve psikolojik olarak kendimizi hazır hissediyoruz. Başkanımız Hamza Yerlikaya''nın ve milletimizin bize verdiği destekleri boşa çıkarmamak için terimizin son damlasına kadar savaşacağız.'' diye konuştu.

Dünya Şampiyonası''nda mindere çıkacak genç milli sporcular ve sıkletleri şöyle: Büşra Görmüş (44), Evin Demirhan (48), Nuray Karadağ (51), Bedia Gün (55), Derya Bayhan (59), Buse Tosun (63), Sinem Topçu (67), Gamze Durukan (72).

10 yıl önce