|

Mourinho: Türkiye'nin en iyisi G.Saray!

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-0'lık Galatasaray galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, '' Türkiye'nin en iyi takımı. İkinci maçta mucizeye ihtiyaçları olacak ama futbolda mucizeler olur'' dedi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 3/04/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:42 - 4/04/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Mourinho: Türkiye'nin en iyisi G.Saray!
Mourinho: Türkiye'nin en iyisi G.Saray!

Mourinho şunları söyledi: '' Erken gol atmamız bize rahatlık verdi. Rakibimiz de değişiklik yapmak zorunda kaldı. Galatasaray''a ve taraftarlara çok ciddi şekilde saygı duyuyoruz.

''Bu maçı biz hak ettik. Ancak İstanbul''da oynayacağımız bir maçımız daha var. Galatasaray'ın oyunundaki değişiklik, Real Madrid'le Kayseri arasındaki farktan ibaret. Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımı. İkinci maçta mucizeye ihtiyaçları olacak ama futbolda mucizeler olur.

"Takımın geri kalanı olağanüstü oynayınca, forvetlerin işini yapması kolaylaşıyor. Erken gol, maçın gidişatını tamamen değiştirdi. İkinci maçta iki takım adına da çok önemli eksikler olacak.

"Hakemin tartışma yaratan pozisyonlarını ben görmedim. Uzaktım. Eğer Terim şikayet ediyorsa, bu onun düşünceleri. Ben bilmiyorum, görmedim.

''Tabii ki Drogba ve Sneijder''i nasıl durdurabileceğimizi biliyorduk. Şu anda üzgün olduklarını biliyorum. Ligde Fenerbahçe''nin dört puan önünde olan Galatasaray, hafta sonunda önemli bir lig maçı oynayacak. Onlar için çok önemli olduğunu biliyorum."

11 yıl önce