|

Neymar sahalara dönüyor

Dünya Kupası'nın ardından tatile çıkan Brezilyalı yıldız Neymar, Barcelona'ya döndü. İspanyol Marca gazetesinin haberine göre tatilini birkaç gün erken tamamlayan Neymar, Dünya Kupası'nda yaşadığı sakatlığın tedavisine de Barcelona'da devam edecek. Omurgasında kırık bulunan yıldız oyuncuya yapılacak testler 5 Ağustos'a kadar sürecek.

Eurosport
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 16:16 - 26/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Neymar sahalara dönüyor
Neymar sahalara dönüyor

Dünya Kupası çeyrek final maçının son dakikalarında Zúñiga'nın hareketiyle yerde kalan ve turnuvayı kapatan Neymar, kupanın ardından tatil için İspanya'nın İbiza adasına gitmişti. Dün Barcelona'ya geçen oyuncunun tedavisi de kentte özel bir fizyoterapist eşliğinde sürecek.

Oyuncunun 18 Ağustos'ta Barcelona'nın her sezon öncesi düzenlediği Gamper Kupası'nda bu sene karşılaşacağı Meksika'dan Club León de Guanajuato ile oynanacak maça yetişmesi beklenen Neymar'ın durumu Brezilya medyasını da meşgul ediyor. Ülke basınına göre Neymar'ın durumu oldukça iyi. Tatilde dinlenme fırsatı da bulan yıldız oyuncu hızla iyileşiyor.

Top Neymar ve Messi'de

Neymar, bu sene Messi ve Suarez ile birlikte Barcelona'nın ileri ucunda görev yapacak olan Neymar, sezon için oldukça heyecanlı. Uruguaylının cezasının Ekim ayına kadar sahaya çıkmasına engel olması nedeniyle Brezilyalı yıldız ve Messi'ye çok iş düşecek.

10 yıl önce