|

Olcan ve Jebrin resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, resmi transfer döneminin ilk gününde, Gaziantepspor'dan transfer ettiği Olcan Adın ve Bucaspor ile sözleşmesini feshettikten sonra serbest kalan Torric Jebrin ile sözleşme imzaladı.

Aa
00:00 - 5/01/2012 Perşembe
Güncelleme: 15:30 - 5/01/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Olcan ve Jebrin resmen Trabzonspor'da
Olcan ve Jebrin resmen Trabzonspor'da

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp genel saymanı Temel Kazancıoğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde Olcan Adın 3,5 yıllık, Ganalı oyuncu Torric Jebrin ise 4,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Temel Kazancıoğlu, törende yaptığı konuşmada, her iki sporcuya Trabzonspor camiasına ve ailesine geldiği için 'hoş geldin' diyerek, 'Kendileri daha önce takip ettiğimiz oyunculardı. Kulübümüze katkı sağlama adına bu transferlere karar verdik ve gerçekleştirdik' dedi.

Olcan'ın Türkiye'de performansıyla kendini ispat etmiş bir oyuncu olduğunu ifade eden Kazancıoğlu, 'Olcan, bu forma altında Trabzonspor'a ve Türk futboluna önemli katkılar sağlayacaktır. Ganalı oyuncumuz Jebrin'in de uzun yıllar formamız altında takıma katkıları olacağı düşüncesindeyiz. Ona da Trabzonspor camiasına, ailesine katıldığı için teşekkür ediyoruz. Uzun yıllar Trabzonspor'da başarılı şekilde futbol hayatının sürmesini diliyorum' diye konuştu.


Olcan: 'Duygularım tarif edilemez'

Gaziantepspor'dan alınan Olcan Adın, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, 'Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldiğim için mutluyum. Hedefleri olan bir kulübe geliyorum ve inşallah bu hedefler doğrultusunda takımıma katkı sağlarım. Duygularım tarif edilemez, çok mutluyum. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'a başarılı bir şekilde hizmet ederim' ifadelerini kullandı.

İlk hedefinin Trabzonspor'da başarılı olmak olduğunu kaydeden Olcan, 'Ondan sonra ise genç milli takımlarda her kategorilerde oynadım, Trabzonspor'da en iyi şekilde performansımı gösterip, (A) Milli Takım formasını giymeyi hedefliyorum' şeklinde konuştu.


Jebrin: 'Kenarda oturup seyretmeyeceğim'

20 yaşındaki Ganalı oyuncu Jebrin ise Trabzonspor'da olmaktan dolayı mutlu ve memnun olduğunu belirterek, 'Burada büyük bir mücadele beni bekliyor. Taraftarlardan ricam vereceğim mücadelenin her anında bana destek, yardımcı olmaları' dedi.

Kendisinin de taraftarlar için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını anlatan Jebrin, 'Asla bir kenara oturup olan biteni seyretmemeye çalışacağım. Bu takıma destek veren taraftar için daima en iyisini yapacağım' diye konuştu.

Olcan'ın 92, Jebrin'in ise 40 numaralı formaları giyeceği bildirildi.


12 yıl önce