|

Old Trafford'ta son gülen Real Madrid oldu

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Manchester United 1-1'in rövanşında Real Madrid'i ağırladı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Real Madrid 1-0 yenik durumdan skoru 2-1 yapmayı başardı. Konuk takım bu skorla bir üst tura yükseldi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 5/03/2013 Salı
Güncelleme: 21:38 - 5/03/2013 Salı
Yeni Şafak
Old Trafford'ta son gülen Real Madrid oldu
Old Trafford'ta son gülen Real Madrid oldu

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Real Madrid, 1 - 1'in rövanşında Manchester United'i 2 - 1 yenerek çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş karşılaşmasında Real Madrid, konuk olduğu Manchester United'ı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur'unda Manchester United ile Real Madrid karşı karşıya geldi. 1-1'in rövanşında Old Trafford'da oynanan bu maçtan gülerek ayrılan taraf, 2-1'lik skorla konuk ekip Real Madrid oldu.

Türk hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı ve ilk yarısı golsüz geçilen bu zorlu mücadelede Manchester United, 48. dakikada Sergio Ramos'un kendi ağlarına gönderdiği golle 1-0 öne geçti.

Maçın kırılma anı ise Cüneyt Çakır'ın Manchester United'lı oyuncu Nani'ye 56. dakikada gösterdiği kırmızı kart oldu.

10 kişi kalan Manchester United karşısında baskısını ve temposunu arttıran Real Madrid, 67. dakikada Modric ve 69. dakikada Cristiano Ronaldo'nun ayağından bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla Real Madrid, Manchester United'ı eleyerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Çeyrek Final'de ilk maçlar 2/3 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 9/10 Nisan'da oynanacak.

11 yıl önce