|

Prandelli'den flaş Sabri açıklaması

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Prandelli'den Sabri ve yeni transfer açıklamasında bulundu. Prandelli, 'Kişisel olarak Sabri'ye saygısızlık ve kötü düşüncem yok ama artık değişimin zamanı geldi' açıklamasını yaptı.

Skorer
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 14:29 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Prandelli'den flaş Sabri açıklaması
Prandelli'den flaş Sabri açıklaması

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Pradelli, geldiği günden bu yana yaptığı radikal değişikliklerle dikkatleri üzerine çekiyor. 11 yıldır A takımda forma giyen Sabri Sarıoğlu'nu kadro dışı bırak İtalyan hoca ilk kez bu konuyla ilgili açıklama yaptı.

İşte Prandelli'nin açıklamaları;

Kulüp olarak değişiklik yaptık. Bu değişiklikler şok edici değişilikler olur. Bir gün karar verici birimler hep birlikte bir karar aldılar ve yeni bir proje hazırladık ve sağ bek için çeşitli farklı şeyler deniyoruz. İstanbul'da kalan çocuklar çok iyi çalışıyor. Galatasaray çalışanının bunu zaten yapması gerekiyor. Zaman bizim seçimlerimizi belirleyecektir.

Sabri ikinci kampta dönecek mi?

Karar verici bilgisi olan herkes karar verici birimdendir ve bu karar herkes tarafından alınmıştır. Az öncede söylediğim gibi değişimler her zaman çok sert gelir ve şaşırtır ama bundan korkmamalıyız. Kişisel olarak İstanbul'da kalan veya Sabri'ye karşı saygısızlığım veya kötü düşüncem yok ama değişim zamanı geldi."

10 yıl önce