|

Real'e de Barca tarifesi!

Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında Borussia Dortmund, Real Madrid'i 4-1 yendi. İspanyol ekibi Barcelona'nın Bayern Münih karşısında aldığı 4-0'lık tarihi yenilginin ardından Real Madrid'in de bir diğer Alman temsilcisinden 4 gol yemesi Şampiyonlar Ligi'nde "Panzerlerin haftası" olarak kayıtlara geçti. Dortmund adına 4 golü de Lewandowski atarak geceye damga vurdu.

yenisafak.com.tr-cihan
00:00 - 24/04/2013 Çarşamba
Güncelleme: 22:03 - 24/04/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Real'e de Barca tarifesi!
Real'e de Barca tarifesi!

BORUSSİA DORTMUND: Weidenfeller,Piszczek, Subotic, Hummels,Schmelzer, İlkay Gündoğan, Bender, Blaszczykowski, Götze, Reus, Lewandowski

REAL MADRİD: Diego Lopez, Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Khedira, Ronaldo, Mesut Özil, Xabi Alonso, Modric, Higuain

GOLLER: 8, 50, 57 ve 67'inci dakikalarda Lewandowski (B. Dortmund) 42. dakika Cristiano Ronaldo (R.Madrid)

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ikinci maçında da bir Alman ekibi Borussia Dortmund, yine bir İspanyol ekibi Real Madrid'e 4 gol birden atarak önemli bir avantaj elde etti. Bilindiği gibi dün oynanan maçta da yine bir Alman ekibi olan Bayern Münih, konuk ettiği İspanya'nın ünlü takımını 4 - 0 mağlup etmişti.

Borussia Dortmund'a büyük avantajı getiren 4 golü de Lewandowski kaydetti. Borussia Dortmud'lu oyuncu 8, 50. 57 ve penaltıdan 67. dakikada Real Madrid ağlarını havalandırdı. Real Madrid'in tek golünü ise 42. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti.

Borussia Dortmund'da Türk oyuncu Nuri Şahin forma giymezken maça damgasını vuran isimlerden İlkay Gündoğan 90+1. dakikada yerini Schieber'e bıraktı.

Real Madrid'de ise Mesut Özil 90 dakika sahada kaldı.

11 yıl önce