|

Reyes aşkı alevleniyor

İspanyol spor gazetesi AS, Galatasaray Kulübünün ara transferde Atletico Madrid'den Jose Antonio Reyes'i alabilmek için İspanyol futbolcunun yakın çevresiyle temasa geçtiğini ileri sürdü.

Aa
00:00 - 12/11/2011 Cumartesi
Güncelleme: 13:50 - 14/11/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Reyes aşkı alevleniyor
Reyes aşkı alevleniyor

Haberde, Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz alamadığı Reyes'i ocak ayındaki transfer döneminde renklerine bağlayabilmek için önündeki tek engelin 'futbolcuyu ikna etmek' olduğu savunuldu. Atletico Madrid yönetiminin, teknik direktör Gregorio Manzano ile Reyes arasında yaşanan sorunun daha fazla takımı etkilemesine müsaade etmeyeceği belirtilirken, herşeye rağmen sorunun giderilmesi halinde Reyes'in takıma çok şeyler katacağının da bilindiği vurgulandı.

Bu arada Reyes'in menajeri aracılığıyla Sevilla kulübüyle yaptığı görüşmelerin de sonuç vermediği, Sevilla'nın bu transfere sıcak bakmadığı bildirildi. Reyes'in Atletico Madrid'den ayrılması halinde önündeki tek ciddi teklifin Galatasaray'dan geldiğine işaret edilirken, İstanbul'daki hayata uyum sağlayamamaktan çekinen Reyes'in tüm korkularının giderilmesi için Galatasaray kulübünün garanti verdiği iddia edildi.  

As gazetesi, Galatasaray kulübünün, Reyes'in gelmesi durumunda İspanyol futbolcunun ailesine ve arkadaşlarına yıl içinde uçakla İstanbul'a ulaşım ve kalacak yer kolaylığı sağlayacağı öne sürüldü.


12 yıl önce