|

Rize'de tek hedef üç puan

Spor Toto Süper Lig'in Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, sahasında konuk edeceği Torku Konyaspor maçını kazanarak ligde düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Konyaspor ise kazanıp orta sıralardaki yerini sağlama almak istiyor.

Dha
00:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 11:48 - 19/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Rize'de tek hedef üç puan
Rize'de tek hedef üç puan

Süper Ligde kalma yolunda önceki hafta Kayserispor'u deplasmanda mağlup ederek çok önemli bir avantaj elde eden Çaykur Rizespor'da gözler şimdi Torku Konyaspor ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.


Geçen sezon Torku Konyaspor'u Süper Lig'e çıkaran ve bu sezonun ilk yarısında ayrılan teknik direktör Uğur Tütüneker, eski takımına karşı takımının başında olacak. Eski takımına karşı hissettiklerini içinde yaşayacağını ifade eden Tütüneker, ligde kalan maçlarda maksimum puanı almayı hedeflediklerini söyledi.

Sahamızda da kazanmalıyız

Tütüneker, "Hedefimiz lig sonunda 40 puanın üstüne çıkmak. Ligde her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Son 3 deplasman maçımızı kazandık ama sahamızda 4 maçtır galip gelemedik. İçeride ve dışarıda oyunumuz değişiyor. Bunu istikrarlı hale getirmemiz lazım. Dışarıda olduğu gibi kendi sahamızda da kazanmalıyız. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanıp hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu başaracak güce de fazlasıyla sahibiz.Yeter ki taraftarımız yanımızda olup takımlarını desteklesin" dedi.

Çaykur Rizesporda sakatlıkları bulunan Görkem, Sercan ve Liban Abdi dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

10 yıl önce