|

Ronaldinho aşkı alevlendi

Ünlü futbolcunun menajeri Roberto Assis ile önceki gün bir kez daha görüşen İkinci Başkan Çebi, önceki teklifi revize etti. Maç başı ücretler 30 bin Euro''ya çıkartılırken yıllık ücret 4 milyon Euro oldu. Yeni teklifte bonuslar da olacak; 2. görüşme bayram sonrası...

Süleyman Hatısaru
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:49 - 25/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Ronaldinho aşkı alevlendi
Ronaldinho aşkı alevlendi

Yeni sezon yaklaşırken takıma mutlaka 10 numara takviyesi yapmayı düşünen, bunun için en kuvvetli aday olan Manuel Lanzini''nin 11 milyon Euro''yu bulan maliyetleri nedeniyle sıkıntılar yaşayan Beşiktaş yönetimi, çareyi yine eski gözağrısında buldu. Siyah-beyazlılar, geçen sezonun devre arasında yoğun çaba harcadığı, sezon sonunda da tekrar nabız yoklandığı Ronaldinho için tekrar temas kurdu. Futbol Komitesi''nin başına getirilen İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi''nin önceki gün Ronaldinho''nun ağabeyi ve menajeri Roberto Assis ile görüştüğü, şartların yeniden revize edildiği öğrenildi. Brezilyalı yıldızı yıllık ücret konusunda bir türlü ikna edemeyen siyah-beyazlıların Ronaldinho için 4 milyon Euro yıllık ücret ve maç başı 30 bin Euro önerdiği kaydedildi. Maç başı ücretini ciddi bir şekilde artırarak Ronaldinho''nun aklını çelmeye çalışan yönetim, sözleşmeye ekstra bonuslar da eklemeyi planlıyor. İkinci Başkan Çebi ve Ronaldinho''nun ağabeyi Assis, bayram tatili sonrasında İspanya''da bir kez daha görüşecek.

Feyenoord biletleri tükendi

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Beşiktaş''ın Hollanda''da Feyenoord ile 30 Temmuz Çarşamba günü oynayacağı ilk maçta siyah-beyazlılara ayrılan biletler kısa sürede satıldı. Beşiktaş''a ayrılan 2 bin 500 biletten 2 bin 300''ü Hollanda''da, 200''ü de Türkiye''de satışa sunulduktan kısa süre sonra tükendi. Bu arada Beşiktaş, Feyenoord ile deplasmanda yapacağı ilk maçın hazırlıklarına dün akşam başladı.

Marko Marin ile görüşüyoruz

Beşiktaş''ın 10 numaradaki bir diğer adayı Marko Marin için de İngiliz basını üzerinden önemli açıklamalar geldi. Daily Mail''in haberinde Başkan Fikret Orman''ın ''Marin ile görüşüyoruz. Almak istediğimiz oyunculardan bir tanesi'' dediği kaydedildi. Yeni transfer Demba Ba''nın da, ''Marin, Beşiktaş''a transferim sonrasında beni aradı. Bana onunla ilgilendiklerini ve benimle birlikte oynayabileceğini söyledi. Chelsea büyük ihtimalle onu yine kiralayacaktır'' şeklindeki ifadelerine yer verildi. 2012 yılında Werder Bremen''den Chelsea''ye katılan Alman ofansif orta saha, geçen sezonu Sevilla''da kiralık olarak geçirdi.

Kartal''a 1 metre önünü göremeyen hakem!

Beşiktaş''ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 30 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda yapacağı Feyenoord maçının hakemi, İtalya Futbol Federasyonu''ndan Luca Banti oldu. Türk futbolu Luca Banti''yi pek de iyi hatırlamıyor.

2009-2010 sezonunda Galatasaray''ın UEFA Avrupa Ligi 2. turunda 1-1''in rövanşında orta hakem Gianluca Rocchi''nin ilave yardımcısı olarak görevlendirilen Banti, maç 1-1 iken büyük bir skandala imza atmıştı. 79. dakikada 1 metre önünde Atletico Madridli Perea''nın ceza sahası içinde o dönem Galatasaray forması giyen Caner Erkin''in topunu elle kesmesini görmemiş ve skoru direkt etkilemişti. Galatasaray da son dakikalarda yediği golle 2-1 mağlup olup Avrupa''ya veda etmişti.


10 yıl önce