|

Ronaldinho'nun engeli kalmadı

Yıllık maliyeti Beşiktaş'ın düşündüğü rakamları aşsa da transferin sponsorlarca bitirilebilmesi yüksek ihtimal. 33 yaşın-daki yıldızın, son durağı İstanbul olabilir

Süleyman Hatısaru
00:00 - 26/07/2013 Cuma
Güncelleme: 00:46 - 26/07/2013 Cuma
Yeni Şafak
Ronaldinho'nun engeli kalmadı
Ronaldinho'nun engeli kalmadı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, her ne kadar Ronaldinho'yu yüksek maliyeti nedeniyle düşünmediklerini söylese de Brezilyalı yıldızın Atletico Mineiro ile Libertadores Kupası şampiyonluğu yaşaması siyah-beyazlı camiayı hareketlendirdi. Geçtiğimiz haftalarda Ronaldinho için nabız yoklayan, somut adımlar da atan Beşiktaş yönetimi, yıldız futbolcudan 'Libertadores Kupası'nı kazanmadan Brezilya kariyerimi sonlandırmam' cevabını almıştı. Paraguay ekibi Olimpia'yı 2-0'lık yenilginin rövanşında penaltılar sonrası mağlup ederek üst üste 4. kez kupayı kaldıran Atletico Mineiro ile hayaline kavuşan Ronaldinho, böylece hem Avrupa hem de Latin Amerika'nın en büyük kupasını kazanma başarısı gösteren 7. oyuncu oldu.

SPONSORLAR BİTİREBİLİR

Daha önce Barcelona ile 2006'da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan, Ronaldinho ikinci hayalini de gerçekleştirince gözler kariyerine nasıl yön vereceğine çevrildi. Siyah-beyazlı yönetimin transfer için sponsor arayışları içerisinde olduğu biliniyor. Yıllık maliyeti 10 milyon Euro'yu bulacak yıldız oyuncunun Avrupa'dan pek çok teklif aldığı ancak Beşiktaş'ın bir adım önde olduğu kaydediliyor.


11 yıl önce