|

Sabri'ye af yolu

Sağ bek transferinin henüz gerçekleşmemesi, Veysel Sarı'nın da beklenilen performansı sergileyememesi Sabri'yi tekrar kıymete bindirdi. Tecrübeli futbolcu, Florya'da canla başla çalışarak bir şans daha bekliyor

Taha Güvendi
00:00 - 24/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:08 - 24/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Sabri'ye af yolu
Sabri'ye af yolu

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin ardından göreve gelen teknik direktör Cesare Prandelli'nin ilk, aynı zamanda da en çok ses getiren icraatı olan Sabri Sarıoğlu'na bir şans daha verilmesi gündemde.

Florya'da A-2 takımı hocalarından Orhan Atik ile Prandelli'nin verdiği rapor doğrultusunda salon ve saha çalışmaları yapan tecrübeli futbolcunun affedilmesinin düşünüldüğü öğrenildi. Sağ bek transferinin gerçekleşmemesi ve Veysel Sarı'nın beklenilen performansı sergileyememesi Sabri'nin takıma dönmesine ön ayak olurken tecrübeli futbolcunun da Florya'da büyük bir azimle çalıştığı kaydedildi. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül de geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada hazırlık kampı kadrosuna alınmayan Sabri Sarıoğlu için 'Sabri kardeşimin eksik noktalarını en kısa sürede tamamlayıp takımla çalışmalara başlayacağını ümit ediyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Teknik direktör Prandelli ise önceki günkü basın toplantısında Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı kalmasıyla ilgili 'Kişisel olarak İstanbul'da kalan herhangi bir futbolcuya da Sabri'ye karşı da bir saygısızlığım veya kötü düşüncem yok ama değişim zamanı geldi' şeklinde konuşarak geri dönüş konusuna ılımlı yaklaşmıştı.

Taffarel Brezilya Milli Takımı yolcusu

Brezilya'nın yeni teknik direktörü Dunga tarafından milli takımda görev alması için davet edilen Taffarel ülkesine gitti. Menajer Bayram Dağdeviren, 'Kıymetli dostum Taffarel Brezilya milli takımına davet edildi. Hakettiği bir görev, lakin biz özleyeceğiz' diye attığı tweet ayrıldığı şeklinde yorumlandı. Taffarel, Dunga ile görüştükten sonra kararını verecek.

Bu yıl moda gençler

Sezonun bitmesiyle teknik direktör Roberto Mancini ile yolları ayıran ve İtalya'nın başındaki isim olan Cesare Prandelli ile anlaşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, çilek mevsimini kapattı.

Zamanında Didier Drogba ve Wesley Sneijder için 'Çilek' tabirinde bulunan Aysal, yeni sezon için, 'Bu sene çilek tabir edebileceğimiz şöhretlere değil, çalışkan ve disiplinli genç oyuncularla ilgileniyoruz' mesajını verdi.

Kadro dışı kalan oyuncular için net konuşan Prandelli'ye katıldığını ifade eden Aysal, 'Değişim olabilir. Ama kadro dışı kalanlar da dahil herkes bilinçli bir şekilde takıma girebilmek için çalışmak zorundadır' şeklinde konuştu.


10 yıl önce