|

Sağ tamam forvet şart!

Teknik direktör Cesare Prandelli, Veysel Sarı''nın performansından memnun kalırken forvette Burak''ın yanına golcü istiyor

.
00:00 - 29/07/2014 Salı
Güncelleme: 00:24 - 29/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Sağ tamam forvet şart!
Sağ tamam forvet şart!

Galatasaray 4 günlük bayram tatiline girerken, teknik direktör Cesare Prandelli mesaiye devam ediyor. Başkan Ünal Aysal ile transfer zirvesi yapacak İtalyan çalıştırıcı, savunmaya takviye yapmak istediği belirtilirken, forvet hattı için de çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılılarda; gündeme gelen yeni isim Kosta Rikalı Joel Campbell oldu. Arsenal''de kalıp kalmayacağı belli olmayan yıldız golcü için G.Saray kiralama formülüne gidecek. 22 yaşındaki forvet, son 3 sezonu Lorient, Real Betis ve Olympiakos''ta kiralık geçirdi. Hazırlık kampında gösterdiği performansla kampın yıldızları arasına giren Veysel Sarı, sağ bek için de ilk tercih olmayı başarırken, Prandelli de performansından memnun kaldı.

Drogba tatilden döndü

G.Saray serüveninin ardından yeniden Chelsea''ye transfer olan Didier Drogba için teknik direktör Jose Mourinho, çarpıcı konuştu. 36 yaşındaki yıldız için ''Her zaman Chelsea ona, o da Chelsea''ya aitti'' yorumunu yapan Mourinho, Chelsea''nin Drogba gibi bir golcüye ihtiyacı olduğunu belirterek, ''Bu kulübe ilk geldiği zaman, herkes buradan hiç ayrılmayacağını düşünmüştü. Burada değilken bile burayı temsil ediyordu. Görünüşe bakılırsa, Drogba kısa bir tatil yaptı ve geri döndü. Bu yüzden bence her şey oldukça normal'' dedi.


10 yıl önce