|

Sahipsizliğe isyan!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sivas Dört Eylül Belediyespor'un futbolcuları, yaşadıkları maddi sorunlara dikkati çekmek amacıyla, Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü ile yaptıkları maçın başlama düdüğünün ardından yaklaşık 1 dakika sahanın ortasında bekledi.

Aa
00:00 - 20/04/2014 Sunday
Güncelleme: 19:41 - 20/04/2014 Sunday
Yeni Şafak
Sahipsizliğe isyan!
Sahipsizliğe isyan!

Ligin 32. haftasında Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda Akçaabat ekibiyle karşılaşan Dört Eylül Belediyespor'da futbolcular, hakemin başlama düdüğünü çalmasının ardından saha ortasında toplanarak, yaklaşık 1 dakika hareket etmeden durdu.

Bu sırada, konuk ekibin oyuncuları, kendi yarı alanlarında top çevirdi. Dört Eylül Belediyesporlu futbolcuların protestosunun ardından Akçabat ekibinin oyuncuları atağa geçti. Dört Eylül Belediyesporlu futbolcular, 1-1 sona eren maçın ardından formalarını sahaya bırakarak kulüp tesislerine gitti.

'Takım sahipsiz kaldı'

Sivas Dört Belediyespor Antrenörü Alaettin Çiçek, ligin 2. yarısından itibaren takımın sahipsiz kaldığını ve ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Futbolcuların, maç öncesi ve sonrasında, bu duruma tepki gösterdiğini dile getiren Çiçek, "Nefes alacak durumumuz kalmadı artık. Motivasyon ve psikolojik anlamda futbolcularım zor durumda da olsa ligde aldığımız sonuçlar itibarıyla bu çocukları kutlamak lazım" dedi.

Takım kaptanı Oğuz Küçük ise ligin 2. yarısından itibaren maddi sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Bu sıkıntıları gündeme getirmeye çalıştıklarını belirten Küçük, destek beklediklerini ifade etti.

10 years ago