|

Salih Uçan gerçeğini Rıdvan Dilmen'e anlattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor maçında Salih Uçan'a neden ilk 11'de şans vermediğini yakın arkadaşı Rıdvan Dilmen'e anlattı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 15/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 22:21 - 15/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Salih Uçan gerçeğini Rıdvan Dilmen'e anlattı
Salih Uçan gerçeğini Rıdvan Dilmen'e anlattı

NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, dün oynanan Eskişehirspor maçında Salih Uçan'a ilk 11'de şans vermediği için eleştirilen Kocaman'a sahip çıktı.

Dilmen, Kocaman'ın genç yıldızı neden oynatmadığını açıkladı. Tecrübeli çalıştırıcının Salih'i sakatlığından dolayı riske etmek istemediğini açıklayan Dilmen, Kocaman'ın kendisiyle olan görüşmesinde' Salih'in alt adalesinde çekme vardı. Buna rağmen oynamak istedi. Oyun 0-0'ken onun zekasıyla skor alabiliriz diye düşündüm. Fakat golü bulunca bundan vazgeçtim. Çünkü sakatlığı daha büyür diye endişelendim. Hafta içinde durumuna göre, oynayıp oynamayacağına karar vereceğim. Belki risk almayabilirim'. dediğini söyledi.

Kocaman'ın Dilmen'e, dün oynanan Eskişehirspor maçında ısınmaya gönderip, daha sonra oyuna almadığı Salih Uçan'la ilgili, ' Salih henüz 19 yaşında. Geleceği çok parlak. Medyada hakkında çok fazla haber yer alıyor. Rehavete girmesini istemiyorum' diyerek, genç yıldızı hem psikolojik hem de fiziksel korumaya aldığı öğrenildi.

Yakın arkadaşı Aykut Kocaman'la aralarında geçen diyaloğu canlı yayında böyle aktaran Dilmen, ' Dün herkes serzenişte bulundu. Ama görüyoruz ki; Kocaman Salih'i koruma altına alıyor.' diyerek, tecrübeli çalıştırıcıya sahip çıktı.


11 yıl önce