|

Sami Yen'de arbede

Bitime sadece 30 saniye kala iki takım oyuncuları birbirine girdi. Lugano'nun Emre Aşık'a kafa atmasıyla başlayan olaylar büyüdü. Arda- Semih yumruklaştı. Olayın içindeki 4 oyuncu da kırmızı kart gördü. G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Lugano'yu kastederek “Bir oyuncu her şeyi berbat etti” dedi, “Ben bulunduğum yerden her şeyi görüyorum ama hakem göremiyor” diyerek adres gösterdi

00:00 - 13/04/2009 Pazartesi
Güncelleme: 02:49 - 13/04/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Sami Yen'de arbede
Sami Yen'de arbede

Süper Lig'de beklenen derbi geride kaldı ancak konuşulan skor ve sergilenen futboldan çok, kavga ve sonucunda çıkan kırmızı kartlar oldu. Karşılaşmanın bitimine sadece 30 saniye kala iki takım oyuncuları birbirine girdi. Oyunun durduğu sırada Lugano, Emre Aşık'ın üzerine yürüdü ve ortalık aniden karıştı. Lugano'nun kafa darbesine maruz kalan Emre, F.Bahçeli oyuncuya karşılık vermeye yeltenince bütün futbolcular etrafında toplandı. Semih, Arda'yı sert bir şekilde ayırmaya çalışınca genç yıldız, tepkisini yumruk atarak gösterdi. Hemen hemen her futbolcunun karıştığı kavga, Emre Aşık, Arda, Semih ve Lugano'nun kırmızı kart görmesiyle sonuçlandı. G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, olayların sorumlusu olarak Lugano'yu gösterdi. Genç teknik adam, “Lugano diye bir oyuncu çıkıp her şeyi berbat etti” dedi. Korkmaz “Ben bulunduğum yerde herşeyi görüyorum, hakem göremiyor” diyerek, olayların büyümesinde hakemleri de kusurlu bulduğunu gösterdi.


Kartlara en az 3 maç

Derbinin son anlarında birbirlerine yumruk atıp olay çıkardıkları için kırmızı kartla oyun dışı kalan futbolculara ağır ceza gelmesi bekleniyor. G.Saray'dan Emre Aşık ve Arda Turan ile F.Bahçe'den Lugano ve Semih'in direkt kırmızı kart gördükleri için en az 3 maç ceza almaları gündemde.



15 yıl önce