|

Şampiyon gibi karşılandı

Trabzonspor'u yenerek Süper Final'deki zorlu bir virajı daha kayıpsız dönen sarı-lacivertlilerde Can Bartu Tesisleri bayram yeri gibiydi

00:00 - 8/05/2012 الثلاثاء
Güncelleme: 01:28 - 8/05/2012 الثلاثاء
Yeni Şafak
Şampiyon gibi karşılandı
Şampiyon gibi karşılandı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğu son maça taşıyan Fenerbahçe, dün tesislerde coşkuyla karşılandı. Gecenin geç saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen kafileyi çok sayıda taraftar karşılarken Can Bartu Tesisleri'nde futbolcuları daha da görkemli bir kalabalık bekliyordu. Takım otobüsü tesislere yaklaştığı andan itibaren meşaleleri yakan ve tezahüratlara başlayan taraftarlar, futbolcuları adeta bağrına bastı. Yoğun kalabalık nedeniyle takım otobüsü tesis içerisinde ilerlemekte güçlük çekerken futbolcuların tesislere girişi de oldukça uzun zaman aldı. Binlerce taraftarın gösterdiği sevgi gösterisine tezahüratlara eşlik ederek ve kendilerini selamlayarak karşılık veren futbolcular, tesis çıkışında da büyük bir sevgiyle karşılaştı.


Fenerbahçe'de keyifler yerindeydi

G.Saray maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Fenerbahçe'de dünkü idmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. Top kapma çalışmasında oldukça eğlenen futbolcular, özellikle Semih'e 'kulağa parmakla vurma' cezası verirken kahkahalar havada uçuştu. Bu arada sakatlığı süren ve bir süre takımdan ayrı kalan Moussa Sow'un koşulara başladığı, diğer bir sakat Alex'in de dün antrenör eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı bildirildi.


٪d سنوات قبل