|

Samsun sona kalmak istemiyor

Samsunspor'un bu hafta Manisaspor ile oynayacağı maç öncesi Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk konuştu. Soğuk, Manisa deplasmanından en az 1 puanla dönerek play-off'a kalma şanslarını son maça bırakmak istemediklerini söyledi.

Aa
00:00 - 24/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:03 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Samsun sona kalmak istemiyor
Samsun sona kalmak istemiyor

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 18 maçlık yenilmezlik serisine son verilen Karşıyaka mağlubiyetinin moral bozukluğunu üzerlerinden attıklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, futbolcuların Manisaspor mücadelesine yüksek konsantrasyonla hazırlandığını söyledi.

Mucize olmazsa play-off'tayız

Futbolun her türlü sonuca açık bir oyun olduğunu vurgulayan Nihat Soğuk, "Manisaspor ile aramızda 6 puan bulunuyor. İlk maçta rakibimizi 2-1'le geçmiştik. Bu ikili averaj açısından avantaj. Matematiksel olarak play off'u garantilemedik. Bir mucize olmaz ise sezon sonunda ilk 6'da yer alacağımızı düşünüyorum. Ama yine de işimizi son maça bırakmak istemiyoruz" dedi.

En az 1 puan

Amaçlarının önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmek olduğunu ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "İlk 2'de yer alarak direk Süper Lige çıkmak istiyorduk. Ancak bu beklentimiz gerçekleşmedi. İnşallah bu hedefimizi play-off müsabakaları sonrasında gerçekleştireceğiz. Manisa deplasmanından en az bir puan hedefliyoruz" diye konuştu.

Manisa yolculuğu hakkında da bilgi veren Soğuk, "Cumartesi sabah 10.15 uçağı ile Ankara aktarmalı olarak İzmir'e gideceğiz. Oradan da karayolu ile Manisa'ya geçeceğiz. Maçın oynanacağı pazar günü Manisa'da konaklayacağız ve pazartesi günü Samsun'a geri döneceğiz" dedi.

10 yıl önce