|

Samsunspor transferde atağa kalktı

Başkan Kazım Gürol Yılmaz, Frakfurt'un Yunanlı gölcüsü Gekas ile Ankaragücü'nden Serdar Özkan ve Tisdel ile anlaştıklarnı belirterek, “Bu üç isim takımımızın gücüne güç katacaktır” dedi

00:00 - 7/01/2012 Cumartesi
Güncelleme: 00:25 - 7/01/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Samsunspor transferde atağa kalktı
Samsunspor transferde atağa kalktı

Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında Theofanis Gekas, Serdar Özkan ve Tonia Tisdell ile prensip anlaşması sağladı. Başkan Kazım Gürol Yılmaz, devre arası transfer çalışmaları kapsamında, takım kadrosuna dahil etmek istedikleri bazı oyuncular ile gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyledi. Çalışmalar kapsamında Samsun'a davet ettikleri, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında oynayan Yunan asıllı Theofanis Gekas, Ankaragücü'nde forma giyen Serdar Özkan ve Tonia Tisdell ile prensipte anlaştıklarını belirten Yılmaz, “Bu oyuncuları takımımıza kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu üç ismin takımımızın gücüne güç katacağına inanıyorum” diye konuştu. Yılmaz, transfer etmek istedikleri bazı oyuncularla da görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.


Rumen teknik adam Lucescu kaza geçirdi

Beşiktaş ve G.Saray'a şampiyonluk yaşatan ve halen Shakhtar Donetsk'i çalıştıran teknik direktör Mircea Lucescu'ya, Bükreş'te tramvay çarptı. Karşıdan gelen araca çarpmamak için manevra yapan Lucescu, tramvay yoluna girdi. Makinistin zorlukla durdurduğu araç, Rumen çalıştırıcının arabasını duvara sıkıştırdı. Eşiyle birlikte araçta bulunan Lucescu hastaneye kaldırıldı. Kaburgalarında ezilme tespit edilen Lucescu'nun bilincinin yerinde olduğu bildirildi.


FIFA: İsviçre'ye yeni ceza yok

FIFA, Sion Kulübü'ne gerekli yaptırımı uyguladığı gerekçesiyle İsviçre Futbol Federasyonu'na ceza vermeyeceğini açıkladı. Açıklamada, Sion'un 36 puanının silinmesine karar veren İsviçre Federasyonu'nun, “FIFA Yönetim Kurulu'nun 16 Aralık'ta ilettiği talebe uygun davrandığı” belirtildi. FIFA, 16 Aralık'ta federasyona uyarıda bulunarak, Sion kulübü davasını 13 Ocak 2012'ye kadar çözmesi için süre tanımış aksi halde İsviçre Futbol Federasyonu'nun üyeliğinin 14 Ocak'tan itibaren otomatik olarak askıya alınacağını” bildirmişti.


12 yıl önce