|

Sancaktepe'ye dev spor tesisi

Sancaktepe Belediyesi'nin İl Özel İdaresi ile birlikte hayata geçirdiği önemli projelerden 'Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi' İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in katıldığı muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 21/03/2014 Friday
Güncelleme: 20:41 - 21/03/2014 Friday
Yeni Şafak
Sancaktepe'ye dev spor tesisi
Sancaktepe'ye dev spor tesisi

Eyüp Sultan Mahallesi'nde yoğun ilgiyle gerçekleşen açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem''in yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya ve üst düzey yöneticiler katıldı.

Başkan Erdem: Gelişimin tohumları meyvesini veriyor

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe halkına böylesine güzel bir eseri daha kazandırmanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını belirterek "Beş yıl önce hizmet bayrağını devraldığımızda ''Gelişim'' sözü verdik. 'Sancaktepe'miz her alanda gelişecek' dedik. Gece demeden gündüz demeden çalıştık, ürettik yatırımlar yaptık. Ektiğimiz ''gelişim tohumlarının'' bugün birer birer meyvelerini vermesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Sancaktepe''de ''Gelişimin Eserleri'' Allah''ın izniyle birer birer yükseliyor" dedi.

Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi'nin yapım aşamasında İstanbul Valiliği ve İl Özel İdaresi'ne teşekkür eden Erdem, "İnsanlarımızın kent yaşamını kolaylaştıracak, kentle bütünleşmesini sağlayacak, o kente aidiyet hissi uyandıracak bu anlamlı projeye katkılarından dolayı başta İstanbul Valimiz Sayın Hüseyin Avni Mutlu Bey''e, İl İdaresi Genel Sekreteri Sayın Sabri Kaya''ya ve İl Meclis Üyelerine teşekküre eder, en kalbi duygularla sevgi ve muhabbetlerimi sunarak Yeni Kültür ve Spor Kompleksimiz ilçemize ve milletimize hayırlı olsun" diyerek konuşmasını tamamladı.

Vali Mutlu: Buradan dünya çapında sporcular çıkacak

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise Sancaktepe'de yapılan yatırımlar ve hizmetlerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Her ziyaret ettiğimde bir öncekinden daha farklı daha gelişmiş bir ilçe portresi olarak karşımıza çıkan Sancaktepe''de Geleceğimizin teminatı gençlerimize bir hizmet kapısı daha açmanın mutluluğunu yaşıyorum. İl Özel İdaresi ve Sancaktepe Belediyesi''nin desteği ile yapılan bu komplekste sağlıklı nesiller yetiştirilirken dünya çapında sporcularda buralardan çıkmış alacak'' dedi.

Konuşmaların ardından içinde, 600 Kişilik Kültür Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu ve 2400 Kişilik Kapalı Spor Salonu, bulunan Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi''nin açılışı protokolün kurdele kesimi ile gerçekleşti.

10 years ago