|

Sanica Boru Elazığspor'un ismi değişti!

Elazığspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu, Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Selçuk Öztürk'ün yeniden seçildiği kongrede önemli bir karar da alındı.

Aa
00:00 - 7/02/2014 Cuma
Güncelleme: 19:26 - 7/02/2014 Cuma
Yeni Şafak
Sanica Boru Elazığspor'un ismi değişti!
Sanica Boru Elazığspor'un ismi değişti!

Selçuk Öztürk başkanlığındaki tek listeyle gidilen kongrede, kulübün 'Sanica Boru Elazığspor' olan isminin 'Elazığspor' olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı.

Kongrede konuşan Öztürk, başka aday olması halinde yönetim kurulu başkanlığını bırakmak istemesi ve yönetim kurulunda ismi bulunan fakat şehir dışında bulundukları ve iş yoğunlukları nedeniyle toplantılara katılamayan üyelerin yerine yenilerini getirmek amacıyla olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını söyledi.

'Elazığ'ın yeri bilinmiyordu...'

Defalarca çağrı yaptıklarını fakat başkanlık için aday çıkmadığını ve rekabet ortamı oluşmadığını dile getiren Öztürk, Elazığspor'un, Elazığ için bir marka değeri olduğunu belirterek, "İnsanlar düne kadar haritada Elazığ'ın yerini bilmezken bugün hafta en az 5 gün, en az 10-12 ulusal kanalda Elazığspor vesilesiyle Elazığ anılıyor. Yenilsek de anılıyor yensek de anılıyor, reklamın iyisi kötüsü olmaz. Eğer biz el birliğiyle Elazığspor dinamizmini bütün şehre yayar ve bütün ülkeye yayabilirsek inanın bu şehir çok farklı bir boyuta gider'' diye konuştu.

10 yıl önce