|

Şehri Daum heyecanı sardı!

Kötü sonuçlar alarak ligin dibine demir aran Mersin İdman Yurdun'da Giray Burak'ın görevinden ayrılmasından sonra gözler yeni hocanın kim olacağına çevrildi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 7/03/2013 Perşembe
Güncelleme: 09:37 - 7/03/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Şehri Daum heyecanı sardı!
Şehri Daum heyecanı sardı!

Mersin İdman Yurdu'nda Christoph Daum sesleri. Güray Bulak'ın görevinden ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına koyulan yönetim hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçına takımı yeni hocanın çıkarmasını istiyor.

Bu doğrultuda çalışma başlatan Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı'nın hedefinde başarılı teknik adam Daum'un olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre Mersin yönetimi Daum'a teklif götürdü ve Alman hocanın yanıtı bekleniyor.

Daum'la görüşme iddiaları Mersin'deki yerel medyanın da bir numaralı gündemi. Mersin İdman Yurdu, ligin bitimine 10 hafta kala topladığı 20 puanla son sıraya demir attı. Takımın, ligde kalma şansının devam ettiği ve yeni bir kan değişikliği ile bunun başarılabileceğini inanan Mersin yönetimi ise Daum'u takımın başına getirip, önce ligde kalmayı gelecek sezon ise üst sıraları zorlayan bir ekip oluşturmayı hedefliyor.

Daum: Şartlar oluşmadı

Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşayan Daum, Galatasaray - Skhalke 04 maçı için geçtğimiz hafta Türkiye'ye gelmişti. Daum bu ziyaretinde verdiği bir röportajda yakın tarihte bir Türk takımı ile görüşmelerinin olduğunu ve ama şartların henüz oluşmadığını söylemişti.

11 yıl önce