|

Selçuk Eren'den Fırat Aydınus'a sert tepki

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus''a tepki gösterdi.

İha
00:00 - 10/11/2012 Cumartesi
Güncelleme: 18:46 - 10/11/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Selçuk Eren'den Fırat Aydınus'a sert tepki
Selçuk Eren'den Fırat Aydınus'a sert tepki

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, Bursaspor kulübünün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Takımın oynadığı futbolu öven Eren, karşılaşmanın hakemine ise tepki gösterdi. Bursaspor ile gurur duyduklarını ifade eden Eren, ''Spor Toto Süper Lig arenasında, son dönemde hiç kimsenin tanık olmadığı bir heyecana, tempoya, kaliteye sahne olan ve futbolseverlerin adeta bitmesini istemediği bir maça damgasını vuran Bursasporumuzla gurur duyduk. Takımımızın, ortaya koyduğu mücadele ve emeğinin karşılığını tam olarak alamamış olmasının da derin üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi.

''HAKEM HATALARI YÜZÜNDEN BEŞİKTAŞ MAÇINDA PUAN KAYBETTİK''

Geçmişte olduğu gibi bu gün de futbolun adalet terazisinin Bursaspor söz konusu olduğunda doğru tartmamaya devam ettiğini söyleyen Eren, ''Futbol yorumcuları ve herkesin üzerinde birleştiği ofsayt ile haksız bir penaltıdan yediğimiz iki gol, Beşiktaş karşısında sonuna kadar hak ettiğimiz 3 puanın 2''sini kaybetmemize yol açmıştır. Bu denli fahiş ve çokça yapılan hakem hatalarıyla bir maçın kaderinin tayin edilmesine, o maçın tarafı olsak da olmasak da Bursaspor olarak sonuna kadar itiraz eder ve hakem kararlarını haklı bir şekilde kamuoyu önünde sorgulamaya devam ederiz. Takımımızın artık sahadan hak ettikleriyle ayrılmasını beklerken hakemlerden daha dikkatli, cesur ve adil yönetimler istiyor. Maçın her dakikasında taraftarımızın desteğini ve güvenini yüreklerinde hissederek mücadele eden futbolcularımızı da alınlarından öpüyoruz'' şeklinde konuştu.

11 yıl önce