|

Selçuk İnan isyan etti

Sahasında Kasımpaşa'ya 4-0 yenilen Galatasaray'da Selçuk İnan hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. Yıldız oyuncu yorgunluğun da sonuçta etkili olduğuna işaret etti.

Yeni Şafak
00:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:01 - 19/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Selçuk İnan isyan etti
Selçuk İnan isyan etti

Selçuk, kendilerine yakışmayan bir skor aldıklarını belirterek, "Taraftarımızdan ve camiamızdan özür dileriz. Ben 10 yıldır Süper Lig'de oynayan bir futbolcu olarak hiçbir zaman hakemi eleştirmedim ama Dünya Kupası'nda bizi temsil edecek Cüneyt Çakır penaltı pozisyonda takdir hakkını kullandı ve faul verdi. Bu pozisyon sonrası 10 kişi kaldık çok zor duruma düştük. Alın terimizle orada emek vermeye çalışıyoruz.

Hakemler biraz daha dikkatli olmalı" dedi.

Yoğun maç programının kendilerini etkilediğini de söyleyen başarılı futbolcu, karşılaşmanın cumartesi gününe verilmesini eleştirerek, "Biz bütün sene boyunca Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil ettik. Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda maç oynadık ve 2 gün arayla deplasmandan geldiğimiz maç sonrası biz maç yapıyoruz. Biz Pazar günü öğlen de oynayabilirdik. Kimse konuşmuyor, ben bu konuda konuşan birisi değilim, dikkatli olmalarını istiyorum yoksa bunun altında bir art niyet aramaya başlayacağız" diye konuştu.

10 yıl önce