|

Sercan'a Sağlam onay

Ertuğrul Sağlam bir çok kulübün peşinden koştuğu golcü futbolcu için eski göz ağrısı kapıyı çalınca karşı koyamadı. Bursaspor çalıştırıcısı “Transfer haberlerinden hepimiz sıkıldık. Kulübün menfatlerine en uygun teklifi yapana Sercan'ı verebilirsiniz” diyerek, Sercan'ın Beşiktaş'a transferine yeşil ışık yaktı

Engin Albayrak
00:00 - 3/01/2010 Pazar
Güncelleme: 23:23 - 2/01/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Sercan'a Sağlam onay
Sercan'a Sağlam onay

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın transferini yarına kadar bitirmek isterken yeşil-beyazlıların teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da bu transfere onay verdiği öğrenildi. Genç teknik adamın devre arasında yapacakları transferlere kaynak oluşturacağı gerekçesiyle Sercan'ın Beşiktaş'a verilmesine sıcak baktığını belirtilerek, “Sercan transfer haberleri nedeniyle kendini futbola veremiyor. Sercan bizim için çok önemli bir oyuncu. Ancak kulübün menfaatleri de bu konuda önemli. İyi bir teklif olursa verilebilir. Yerini dolduracak isim bulabiliriz. Yeter ki bu konu bir an önce çözüme kavuşsun. Transfer haberleri hem kendisini ve hem de bizi etkiliyor” dediği öğrenildi.


YARIN NETLEŞECEK

Siyah-beyazlıların başkanı Yıldırım Demirören'in de genç futbolcunun transferi için takas da dahil olmak üzere çeşitli alternatifler üzerinde durduğu ve transferin gerçekleşmemesi durumunda ise yabancı bir futbolcuya yöneleceği iddia edildi. Yıldırım Demiören'in Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile sürekli görüşerek, genç futbolcuyu bu ay sonu yapılacak kongre öncesi takıma katarak gövde gösterisi yapmak istediği bildiriliyor. Beşiktaş, üç büyüklerin istediği genç yıldız için Bursaspor'a Batuhan Karadeniz ve Serdar Özkan'ı bonservisiyle ve 5 milyon euro da para teklif ediyor. Sercan Yıldırım'ın Beşiktaş'a transferinin yarın netleşmesi bekleniyor.


14 yıl önce