|

Söz şimdi Trabzonspor taraftarında

Avni Aker'deki olaylı maçın ardından bir açıklama yapan Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt verilmeyen şampiyonluğu getirmiş olduğu doluluğun, olayların istenmeyen boyutlara taşınmasına neden olduğunu söyledi. Söğüt, Trabzon Valiliği'ne de tepki gösterdi.

İha
00:00 - 11/03/2014 Salı
Güncelleme: 18:23 - 11/03/2014 Salı
Yeni Şafak
Söz şimdi Trabzonspor taraftarında
Söz şimdi Trabzonspor taraftarında

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, maçtan önce taraftar gruplarında yer alan kişilerle bir araya geldiklerini belirterek, "Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ile de bir araya geldik. Kesinlikle sağduyulu olmamız gerektiğini, olaylardan uzak durulması gerektiğini ve Trabzonspor''a zarar verici hareketlerden kaçınmamız gerektiğini oturup konuştuk. İnsanlarda verilmeyen şampiyonluğumuzun, iade edilmeyen kupamızın, TFF'nin sezon başından beri yanlı tutumunun, hakemlerin Trabzonspor''u ezmesinin doluluğu vardı. Üstüne bir de valimizin Trabzon gibi vatanına milletine bağlı bir şehirde keskin nişancıları balkonlara koyması ve üstüne Fenerbahçeli futbolculardan başta Volkan''ın tahrik edici hareketleriyle birlikte bu olaylar patlak verdi. Olaylar istenmeyecek boyutlara ulaştı" dedi.

'Keskin nişancının ne işi vardı?'

Söğüt, balkonlara keskin nişancılar yerleştirilmesini mantıkla izah edemediklerini ifade ederek, "Keskin nişancıları balkona koymanın anlamı nedir? Diyelim ki olaylar oldu. Keskin nişancılar kime müdahale edecek? Dünya lideri yok orada. Bir olay oldu diyelim. Keskin nişancı halka mı ateş edecek? Bunun bir izahı olmalı. Bir keskin nişancının Trabzonspor maçında balkonda ne işi var" diye konuştu.

10 yıl önce