|

Stopere Belkalem

Trabzonspor, İngiltere''nin Watford kulübünde oynayan, teknik direktör Vahid Halilhodzic''in Cezayir Milli Takımı''ndan eski öğrencisini kadrosuna kattı

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 29/07/2014 Salı
Güncelleme: 00:32 - 29/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Stopere Belkalem
Stopere Belkalem

Trabzonspor, Cezayir Milli Takımı''ndan Vahid Halilhodzic''in eski öğrencisi Essaid Belkalem''i satın alma opsiyonuyla kiraladı. Trabzonspor''un, İngiltere''nin Watford kulübünden 1 yıllığına kiraladığı 25 yaşındaki savunma oyuncusunun gerekli prosedürlerin ardından takımın Avusturya kampına katılacağı öğrenildi. Cezayirli futbolcunun bordo-mavili kulüpten yıllık 1.4 Milyon Euro ve maç başına da 11 bin Euro alacağı öğrenildi. Boşnak teknik adamın Belkalem dışında bir stoper daha istediği ve yönetimin bu konuda arayışlarının sürdüğü de belirtildi. Önümüzdeki hafta sonuna kadar tüm takviyelerin sonlanması bekleniyor.

Baklava değil transfer istiyorum

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, dün basın mensuplarıyla bayramlaşırken transfer isteğini şakayla karışık tekrarladı. Bir gazetecinin, ''Baklava mı isterdiniz yoksa transfer mi?'' sorusuna Boşnak hoca ''Tabi ki transfer'' yanıtını verdi.

Özer''den mesaj var: Beni alın

Trabzonspor''da kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı, Avusturya kampında dün basın toplantısı düzenledi. ''Başkanımızın söylediğine göre bonservisimi alacaklar. Umarım kısa süre içerisinde halledilir'' diyerek Trabzonspor''da mutlu olduğuna vurgu yapan tecrübeli futbolcu, ''Ben her zaman buradayım. Trabzonsporlu Özer''im'' yorumunu yaptı. Gelecek sezon hedefleriyle ilgili konuşan Özer ''Bizim kimseden çekincemiz yok. Hedefimiz şampiyon olmak. Şehir olarak küsmüş durumdayız. Biz bu sezon için camiamıza bir şampiyonluk yaşatmak için uğraşacağız'' dedi.

Gurbette bayram namazı

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya''da devam eden Trabzonspor''da futbolcular, bayram namazını Hall in Tirol kasabasında kıldı, bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Kaptan Mustafa Yumlu, ''Tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Futbolcu olduğumuz için bayramlar ve mübarek gecelerde hep gurbette oluyoruz. Ama işimizi yapmaya devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

10 yıl önce