|

Süper Final'e güçlü bir başlangıç yaptık

00:00 - 15/04/2012 Pazar
Güncelleme: 23:12 - 15/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Süper Final'e güçlü bir başlangıç yaptık
Süper Final'e güçlü bir başlangıç yaptık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek Süper Final'e güçlü bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi evinde Spor Toto Süper Final maçında Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaman, "34 maçlık periyot bitti. Şampiyonunun belirleneceği seriye başladık. Trabzonspor buraya gelirken maçı kazanıp hemen üzeride bulunan bizi yakalamak istiyordu. Bu nedenle işimizi zorlaştıracaktı. Bizimde düşüncemiz bu maçı kazanıp hemen üzerimizdeki Galatasaray'a bu baskıyı hissettirmek için galibiyetle ayrılmaktı. Oyunu kabul ettiren avantaj sağlayacaktı. Trabzonspor kaptığı toplarla kontratak üzerine bir kurulu bir takımdı. Oyun tamamen bizim kontrolümüz altında geçti. İkinci yarının ilk başında biraz bocaladık ama sonra toparlamasını bildik. Oyun olarak bir vites yükselttik. Süper Final'e güçlü bir başlangıç yaptık. İyi bir skor aldığımız için mutluyum. İyi oyunun ardından sonuç geldi." diye konuştu.

Bir gazetecinin Zokora'nın Emre'nin kendisi hakkında söylediği cümlelerin sorulması üzerine başarılı teknik adam, "Emre ile konuşmadım. Bilgi sahibi değilim. Bilgi sahibi olmadığım konuda konuşmam doğru olmaz. Bu konunun konuşulması bile hoş değil. Umarım ve dilerim böyle birşey olmamıştır." diye cevap verdi.

Başka bir gazetecinin "Yarın Galatasaray Beşiktaş ile oynayacak. Eğer Galatasaray kaybederse iki takım başbaşa kalır mı?" sorusuna Aykut Kocaman, şu cevabı verdi: "Ligde bizim adımıza 5 maç kaldı. Rakibin 6 maçı var. Bu seride her hafta başka sonuçlar alınabilir. 4 takımda birbirine yakın takımlar. Bu maçlar her türlü sonuca açık."


12 yıl önce