|

Süper Lig''de köpük dönemi

Brezilya''da uygulanan köpük teknolojisinin olumlu yansımaları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu da harekete geçti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, hakemlerle ilgili yenilikleri takip ettiklerini belirterek köpük uygulamasının lige olumlu yansıyacağını kaydetti

.
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 01:59 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Süper Lig''de köpük dönemi
Süper Lig''de köpük dönemi

Türkiye Futbol Federasyonu''nun Mali Olağan Genel Kurulu''nda kürsüye çıkan Başkan Yıldırım Demirören, yeni sezonda uygulanacak bir takım yeniliklere de değindi. Başkan Demirören, hakemlikteki yenilikleri yakından takip ettiklerini belirterek yeni sezonda kaybolan köpük uygulamasını Süper Lig''e getireceklerini ve bu uygulamanın büyük fayda sağlayacağını umduğunu kaydetti.

ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRAT YÜZDE 70 ORANINDA AZALDI

Sporda şiddetin önüne geçmek için yapılan çalışmalara ve yeniliklere de değinen Demirören, bunun sonucunda çirkin ve kötü tezahüratı yüzde 70 oranında azalttıklarına dikkat çekti. TFF Başkanı, önümüzdeki sezon e-bilet uygulamasının da yardımıyla tribün kapatma cezalarını uygulamaya alacaklarını, seyircisiz veya sadece kadın ve çocukların izlediği müsabakaların tarih olacağını hatırlattı. Passolig uygulamasının devam edeceğini bir kez daha tekrarlayan Demirören, e-biletin kulüplere fayda sağlayan önemli bir teknoloji olduğunun altını da çizdi.

10 yıl önce