|

Taraftara çağrı: Futbolcu gidecek yardım edin!

Geçtiğimiz yıl Elazığspor''un Almanya'nın SG Wattenscheid 09 takımından transfer ettiği Muhammed Ali Doğan'ın, serbest kalmaması için kulüp tarafından taraftarlardan yardım istendi. Doğan, alacaklarının yarına kadar ödenmemesi halinde bonservisini eline alacak.

İha
00:00 - 30/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 17:42 - 30/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Taraftara çağrı: Futbolcu gidecek yardım edin!
Taraftara çağrı: Futbolcu gidecek yardım edin!

Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal 18 yaşındaki milli futbolcu Muhammet Ali Doğan''ın serbest kalmaması için iş adamları ve taraftardan destek beklediklerini belirterek şunları söyledi: ''Sözleşmesi devam eden futbolcumuz Muhammet Ali Doğan, 31 Temmuz 2014 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar alacağını yatıramadığımız takdirde serbest kalarak dilediği kulübe gitme fırsatını elde edecektir. Bu futbolcumuz alacağına karşılık serbest kalması halinde hem kulüpteki alacağı baki kalarak Elazığspor hanesine borç yazılacak hem de alacağı ve bonservis ücretiyle birlikte yaklaşık 300-400 bin TL zarara uğrayacağız. Aynı zamanda istikbal vadeden bir oyuncumuzdan olacağız. Elazığspor, Elazığlıyım diyen herkesin takımıdır. Bir veya birkaç iş adamımızın katkılarıyla bu futbolcumuzun alacağını ödeyerek takımda kalmasını sağlayabiliriz veya talibi olan bir kulübe satarak yaklaşık olarak 300 bin TL kulübümüze gelir elde edebiliriz. Geçmişte benzer durumlar söz konusu olduğunda birlik ve beraberlikle sıkıntıların aşıldığına hepimiz şahit olmuşuzdur. Elazığlı ve Elazığspor'u seven iş adamlarımızdan bu konuda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz.''

Doğan''ın serbest kalmaması için Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal adına Albaraka Türk Katılım Bankası Elazığ Şubesi'nde açılan 00507637 - 000003 numaralı hesaba para yatırılabileceği ifade edildi.

10 yıl önce