|

Tarık ve Erkan müjdesi

Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın, ''Tarık Çamdal ve Erkan Zengin''in transferi konusunda bizim istediğimiz rakamlarda bir teklif gelirse Galatasaray ile anlaşabiliriz'' dedi

Taha Güvendi
00:00 - 1/08/2014 Cuma
Güncelleme: 00:05 - 1/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
Tarık ve Erkan müjdesi
Tarık ve Erkan müjdesi

Galatasaray''ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Tarık Çamdal ve Erkan Zengin''in transferi konusunda kulübü Eskişehirspor yeşil ışık yaktı. Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Galatasaray, Tarık ve Erkan''ı transfer etmek istiyor. Bizim istediğimiz rakamlarda bir teklif gelirse G.Saray ile anlaşabiliriz'' dedi. Transfer görüşmelerindeki detaylarla ilgili bilgi de veren Yalçın, ''Sarı-kırmızılı yöneticiler, Umut Gündoğan, Engin Baytar ve Dany gibi futbolcuları da öneriyorlar. Biz de Emre Çolak ve Yekta gibi futbolculara sıcak bakıyoruz. Takımımızda yer alabilecek, sistemimize uyacak futbolcularla çalışabiliriz. Öte yandan Tarık ve Erkan''ı satmak zorunda da değiliz'' ifadelerini kullandı. G.Saray''da başkan Ünal Aysal, yüksek bonservis bedeli nedeniyle frene basmıştı. Sarı-kırmızılılar Tarık''ı 3,5 milyon Euro + 1 futbolcu karşılığında renklerine bağlamak istiyor.

CAMPBELL''DA SORUN ARSENAL

G.Saray''ın transfer listesinde bulunan Kosta Rikalı golcü futbolcu Joel Campbell''da en büyük sorunun kulübü Arsenal olduğu iddia edildi. The Times''ın haberine göre maliyetinin düşük olması 22 yaşındaki futbolcuyu sarı-kırmızılılar için cazip hale getiriyor. Bu oyuncuyu 1 milyon Euro''ya kiralamayı planlayan G.Saray, bu konuda dört gözle teknik direktör Arsene Wenger''in vereceği son kararı bekliyor.

Sneijder için çılgın teklif

Teknik direktör Prandelli''nin kalmasını istediği Wesley Sneijder''e Dubai''den teklif geldiği iddia edildi. Eurosport Arabia''nın haberine göre ismi açıklanmayan takımın, Sneijder''in serbest kalma bedeli olan 20 milyon Euro ödemeye hazır olduğu, oyuncuya da yıllık 5 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.

Milli takımı düşlüyor

G.Saray''ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, İtalya Milli Takım teknik direktörlüğüne göz kırptı. Il Giorno gazetesinin ''Mancini, milli takımı düşlüyor'' başlığıyla okuyucularına duyurduğu röportajda, 49 yaşındaki çalıştırıcı, ''İşim çoğunlukla yurt dışında da olsa İtalya''yı asla unutmuyorum. Kim milli takımı çalıştırmayı düşlemez ki'' dedi. Mancini, Prandelli''nin, iş bulmasının iyi olduğunu da söyledi.

FIFA, Hajrovic''e lisans verdi

Galatasaray''dan 3 aylık ücretini alamadığı gerekçesiyle ayrılarak Werder Bremen ile anlaşan Izet Hajrovic''e, FIFA tarafından lisans verildiği belirtildi. Alman kulübü yaptığı açıklamada, FIFA''ya yaptığı başvuru sonrasında Boşnak oyuncunun resmi maçlarda forma giyebilmesini sağlayacak lisansı aldığını belirtti. Galatasaray bir süre önce FIFA''ya başvurarak oyuncuya dava açtığını KAP''a bildirmişti. Sarı-kırmızılılar yaptığı açıklamada, Hajrovic için kulübüne ödenen ve yerine alınacak oyuncunun bonservis bedelini talep etmiş, 250 bin Euro da tazminat talebinde bulunmuştu.

Soma biletlerine büyük ilgi

G.Saray''ın 6 Ağustos''ta İzmir Atatürk Stadı''nda Atletico Madrid ile oynayacağı Soma''ya yardım maçı biletleri tükenmek üzere. İzmirli sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği biletlerin büyük kısmı tükendi.

İzinde kaleyi terketmediler

G.Saray''ın birinci kalecisi Uruguaylı Fernando Muslera ve ikinci kalecisi Sinan Bolat 4 günlük izinde Florya''da antrenmanlara devam etti. Kampa geç katılan diğer futbolcular da çalıştı.


10 yıl önce