|

Telefonumu açmadı

“Fatih'i taraftar sussun diye değil iyi bir oyuncu, iyi bir lider olduğu için almak istiyorduk. Ben de Fatih'i aradım ama telefonu açmadı ve bana dönmedi"

Kamil Anahar
00:00 - 22/01/2010 Cuma
Güncelleme: 23:47 - 21/01/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Telefonumu açmadı
Telefonumu açmadı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili yönetime tepki gösteren Fatih Tekke'yi kendisinin de aradığını ancak golcü futbolcunun cevap vermediğini söyledi. Güneş, “Biz Fatih'i kazanmak istiyorduk. Kapıyı sert kapatmak kapının bir daha açılmamasını sağlar” dedi. Güneş, Antalya düzenlediği basın toplantısında, yaptığı açıklamalarla yönetime eleştirilerde bulunan Fatih Tekke'ye cevap verdi. Fatih Tekke'yi iyi futbolcu ve iyi lider olduğu için almak istediklerini ifade eden Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Fatih'i taraftar sussun diye almıyoruz. Fatih iyi futbolcu, iyi lider onun için almak istedik. Fatih Tekke açıklamalarında Ünal Karaman'la ilgili daha dikkatli konuşmalıydı. Ben de Fatih'i aradım ama telefonu açmadı ve bana dönmedi. Bu beni de üzdü. Rüzgar ekerseniz fırtına biçersiniz.”

SAVUNMADA SORUN YOK

Takımda savunma bölgesinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını anlatan deneyimli teknik adam, “Sakatlıkları olan oyuncular var. Sorunlu olan oyuncuları gönderebiliriz” diye konuştu. Kampta iş kaybı acısından fazla olumsuzluk yaşamadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Eskileri ve yenileri tanıma fırsatı buldum. Önümüzde Sivasspor maçı var. Lige iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz. Güzel futbol oynamak amacımız. Burada da çalışmalarda işlemeye çalıştığımız koşan ve iyi pas yapan bir takım olmamız gerektiği. Gelişmeler olumlu, ancak yeterli değil" şeklinde konuştu.


Trabzon kampı bitirdi

Trabzonspor dün Antalya'da son antrenmanını yaparak, devre arası kamp hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavili futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda dar alanda kısa paslaşma ve top kontrolü çalışmaları yapan futbolcular, yarı alanda çift kale maçla idmanı tamamladılar.


14 yıl önce