|

Telles ve Melo gidiyor!

Brezilya Milli Takımı''nda başlayan Dunga dönemi, Galatasaray''ın iki sambacısına umut ışığı oldu. Kan değişikliği ile Felipe Melo ve Alex Telles'e milli takım yolu açıldı.

Eurosport
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 10:51 - 26/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Telles ve Melo gidiyor!
Telles ve Melo gidiyor!

Dünya Kupası''na yedi gollü Almanya hezimeti ile veda eden Brezilya''da taşlar yerinden oynadı. Luis Felipe Scolari görevden ayrılırken, takımın başına Carlos Dunga getirildi. Sambacılar''ı daha önce 2006-2010 arası dönemde de çalıştıran 50 yaşındaki teknik adam, ikinci kez bu göreve layık görüldü.

Umut ışığı

Scolari tarafından kadroda düşünülmeyen Galatasaray''ın iki Brezilyalı futbolcusu için bu yeni dönem aynı zamanda yeni bir umut oldu. Acaba, bazı yeni isimlere açılması beklenen kadroda bu iki oyuncu da kendilerine yer bulabilecekler miydi? Bu konuda ülkede nasıl bir atmosferin bulunduğunu anlayabilmek için Brezilyalı meslektaşlarımızın görüşlerine başvurduk ve ''Dunga Felipe Melo ve Alex Telles''i milli takıma alır mı?'' diye sorduk. Gelen cevaplar, Brezilyalılar''ın Melo konusunda ikiye bölündüğünü gözler önüne sererken, Telles konusunda ise pozitif anlamda daha tutarlı olunduğunu gösterdi.

10 yıl önce