|

Tolga: 10 kişi kalmaya alıştık

Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin, 1-0 kazandıkları Bursaspor maçında iyi oynadıklarını belirterek, rakiplerine çok fazla pozisyon vermediklerini söyledi. Tecrübeli kaleci Ersan'a gösterilen kırmızı kartın ağır olduğunu savundu.

Aa
00:00 - 16/02/2014 Pazar
Güncelleme: 19:22 - 16/02/2014 Pazar
Yeni Şafak
Tolga: 10 kişi kalmaya alıştık
Tolga: 10 kişi kalmaya alıştık

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Tolga, "Devre arasında soyunma odasına girdiğimde arkadaşlarıma, 'bu maçı alacağız. Bundan ötesi yok. Bu saatten sonra kaybedecek bir şeyimiz yok' dedim. Böyle yetenekli oyuncular var ve iyi bir takımsan, inandığın sürece kazanırsın. Herkesi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

'Basit bir kart oldu'

Siyah-beyazlı takımda Ersan Adem Gülüm'ün karşılaşmanın ilk yarının son anlarında oyundan atıldığının hatırlatılması üzerine deneyimli kaleci şunları kaydetti: "Bu sene 10 kişi kalmaya alıştık. Artık bu duruma şaşırmıyoruz ama biraz basit bir kart oldu. Gördüğüm bir pozisyondu. Hakemler böyle yorumlamış, canları sağ olsun. Biraz daha dikkatli olmak gerek. Pazar günü insanlar bu saatte buraya maç izlemeye gelmişler. Kimsenin keyfini kaçırmamak lazım. Bu çocuğa yazık. Onun verdiği bir emek var ama yine de bir kasıt olduğunu düşünmüyorum. Hakemlerimize güvenmemiz gerek."

'Mesafe uzaktı gözüm kesmedi'

Tolga, Almeida'nın attığı golün ardından takımın sevindiği yere kadar gitmeyi gözünün kesmediğini belirterek, "1-0 olduğu için biraz sakin durmam gerekiyordu. 2-0 olsaydı giderdim. Bir de mesafe çok uzaktı ve gözüm kesmedi" diye konuştu.

10 yıl önce