|

Töre: Bir daha mı? Tövbe

'Benim için sadece futbol ve Beşiktaş var' diyen yıldız futbolcu, bir daha böyle bir olayın tekrarlanmayacağının sözünü verdi. Hastaneden tesislere giden Gökhan Töre, Bilic'ten özür diledi, takımdan ayrı düz koşu yaptı

Süleyman Hatısaru
00:00 - 24/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:55 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Töre: Bir daha mı? Tövbe
Töre: Bir daha mı? Tövbe

Fenerbahçe karşılaşması sonrasında beraberindeki futbolcularla gece alemi olaylı biten, bir şahsın silahından çıkan kurşunla kolundan yaralanan Gökhan Töre, geçirdiği ameliyatın ardından dün taburcu edildi. Genç futbolcunun yaşadığı olaydan dolayı bir hayli pişman olduğu öğrenildi. Profesyonelce davranmadığının farkın olduğunu söyleyen Töre'nin 'Bundan sonra benim için sadece futbol ve Beşiktaş var. Kimseyi, özellikle ailemi bu kadar üzmeye hakkım yok. Her şeye tövbe ediyorum' dediği kaydedildi. Hastaneden taburcu edildikten sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne götürülen Gökhan töre burada teknik direktör Slaven Bilic ile görüşerek, hocasından özür diledi ve tekrarlanmayacağına dair söz verdi. Hırvat teknik adamın dinlenmesini istediği yıldız futbolcu, bunu kabul etmeyerek idmana çıktı ve takımdan ayrı olarak kulüp doktoruyla birlikte düz koşu yaptı.

TANIMADIĞIM BİRİ HAVAYA ATEŞ ETTİ

Bu arada Gökhan Töre'nin hastanede alınan ifadesinde polise yaptığı açıklamalar ortaya çıktı. Genç futbolcunun, 'Gece kulübünde yanımızdaki locada tanımadığım bir kişi yanındaki kadınla tartışmaya başladı. Kavga büyüyünce adam masanın üstüne çıkarak silahını çıkarttı ve havaya, sağa sola rastgele ateş etti. 10-15 dakika sonra sırtımda ağrı hissettim. Vurulduğumu anladım. Bu kişiyle herhangi bir konuşma ya da tartışmamız söz konusu değil' dediği öğrenildi.

Son sakat Cenk Gönen

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Sivasspor maçı öncesi sıkıntı yaşayan Beşiktaş'a bir kötü haber daha geldi. MR'ı çekilen kaleci Cenk Gönen'in sağ omuz tendonunda darbeye bağlı ödem tespit edildiği kaydedildi. Böylece eksik sayısı 11'e çıktı.

İdmanı çocuklar bastı!

Beşiktaş, Pazar günü deplasmanda Sivas ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Slaven Bilic, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle antrenmana altyapıdan 7 oyuncu dahil etti. İdmanı büyük çocuğunluğu Yavrukartal ve kart1903 üyesi çocuklardan oluşan yaklaşık 500 taraftar ziyaret ederken, çalışma sonunda sahaya girerek oyuncuların etrafını sardılar.

Fernandes'in alacağı kalmadı

Beşiktaş'ta olay adam Manuel Fernandes'in vukuatları başına iş açmaya devam ediyor. Takımdan alacağı iki aylık ücreti henüz ödenmeyen Portekizli yıldızın, maaşı cezalardan düşülecek. Yıllık 2 milyon 200 bin Euro'ya oynayan Fernandes, daha önce izinsiz ülkesine gittiği için 202 bin Euro cezaya çarptırılmıştı. Gece aleminden dolayı da 330 bin Euro civarında ceza alacak Fernandes'e iki aylık maaşı ödenmeyecek.


10 yıl önce