|

Trabzon'da Sol Bamba sevinci

Spor Toto Süper Ligi'nin 31. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, uzun süren sakatlığın ardından Trabzon'a dönen Sol Bamba da takımla birlikte çalışmalara başladı.

İha
00:00 - 24/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 13:55 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzon'da Sol Bamba sevinci
Trabzon'da Sol Bamba sevinci

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde basına ve taraftarı kapalı olarak Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Çalışmaya kadro dışı bırakılan Colman ve Zokora dışında tüm futbolcular katılırken, uzun süren sakatlığın ardından Trabzon'a dönen Sol Bamba da takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bordo-mavililerin antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiği öğrenildi.

Sürpriz doğum günü

Trabzonspor'un, sabah antrenmanı öncesi 29 yaşına giren Romen oyuncu Bourceanu'nun doğum günü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından pasta kesilerek kutlandı.Bourceanu, pastasından ilk dilimi Takım Kaptanı Onur Kıvrak'ın elinden yedi.

Bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde ise Gazeteci - Yazar Arif Sırtkaya yazdığı, 'Trabzonspor Efsaneleri' kitabını teknik heyet ve oyunculara hediye etti.

10 yıl önce