|

Trabzonspor, galibiyet hasretine son verdi

Akhisar Belediyespor'u sahasında 3-1 yenen bordo-mavililer, ligde 3 haftalık aradan sonra galip gelerek moral buldu

Aa
00:00 - 10/11/2012 Cumartesi
Güncelleme: 21:22 - 10/11/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor, galibiyet hasretine son verdi
Trabzonspor, galibiyet hasretine son verdi

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Trabzonspor, galibiyet hasretine son vererek moral buldu.

Ligin 7. haftasında sahasındaki 1-0'lık Kasımpaşa galibiyetinin ardından Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, ardından sahasında Bursaspor'a 1-0, dış sahada da Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan bordo-mavilier, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle kötü gidişatına 'dur' dedi.

Son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 3 haftalık aradan sonra galip gelmeyi başararak puanını 16'ya yükseltti.

-Adrian'dan 2 maçta 3 gol-

Trabzonspor'da ilk 9 hafta boyunca forma giyme şansı yakalayamayan ancak son 2 haftada forma şansı bulan Adrian, 3 gol atma başarısı gösterdi.

Bu sezon ilk kez oynadığı geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçında 1 gol atan Polonyalı oyuncu, Akhisar Belediyespor filelerini de 2 kez havalandırarak 2 maçta 3 gol attı.

5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edildiği geçen sezonda gol atma başarısı gösteremeyen Adrian, bu sezon bordo-mavili takım formasıyla en fazla gol atan oyuncu oldu.

Portekiz'in Benfica Kulübü'nden transfer edilen Emerson da bordo-mavili takım forması altında ilk golünü kaydetti. Emerson, golünün ardından attığı takla ile büyük bir sevinç yaşadı.

-İlk kez 3 gol-

Trabzonspor, bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Avrupa Kupası maçlarıyla birlikte bu sezon 13. maçına çıkan bordo-mavililerin, Akhisar Belediyespor maçı en fazla gol attığı maç oldu.

Karadeniz ekibinin, bugüne dek en fazla gol attığı maç ligin ikinci haftasında Sanica Boru Elazığspor'u 2-0 yendiği karşılaşma olmuştu.


11 yıl önce