|

Trabzonspor gergin!

Lokomotif Taşkent maçından sonra açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken teknik direktör Halilhodzic, Köln mağlubiyetiyle şiddetini artırarak endişelerini sürdürdü

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 2/08/2014 Saturday
Güncelleme: 23:29 - 1/08/2014 Friday
Yeni Şafak
Trabzonspor gergin!
Trabzonspor gergin!

Trabzonspor''da teknik direktör Vahid Halilhodzic, takım hakkında sert açıklamalarına devam ediyor. Bordo-mavili takımın 2-0 öne geçtiği ve daha sonra 2-2 berabere kaldığı Özbekistan''ın Lokomotif Taşkent takımı ile oynanan maç sonrası söyledikleriyle dikkatleri üzerine çeken Boşnak teknik adamın açıklamalarının şiddeti artarak devam ediyor. Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor''un Köln''e 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonunda çok sinirlendiğini belirterek, ''İlk maçtaki gibi hayal kırıklığı yaşadım. Değişen hiç bir şey yok. Bu benim istediğim Trabzonspor değil'' ifadelerini kullandı. İkinci hazırlık maçında Köln karşısında pozisyona dahi giremeyen bordo-mavili takımın üçüncü bölgedeki sorunu bir kez daha ön plana çıktı.

BELKALEM İLK KEZ TAKIMLA ÇALIŞTI

Avusturya''da kamp yapan Trabzonspor, dün yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Çalışmaya tedavisi için Münih''e giden Bourceanu, hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Turgut, Ferhat, Deniz ve Bosingwa katılmadı. Kadir Keleş ise takımdan ayrı koşu yaptı. Trabzonspor''un İngiltere''nin Watford kulübünden kiraladığı Cezayirli savunma oyuncusu Essaid Belkalem dün ilk kez takımla idmana çıktı.

10 years ago