|

Trabzonspor: Gruplara iyi başlamak istiyoruz

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Karabükspor'u 1-0 yenerek Apollon Limassol'le UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları maç için moral kazandıklarını söyledi, "Gruplara iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Dha
00:00 - 16/09/2013 Pazartesi
Güncelleme: 15:05 - 16/09/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor: Gruplara iyi başlamak istiyoruz
Trabzonspor: Gruplara iyi başlamak istiyoruz

"Ligde alınan bir iki sonuçla teknik ekibimiz eleştirildi ama biz her zaman onların yanındayız" diyerek sözlerini sürdüren Sebahattin Çakıroğlu, şöyle devam etti:

"Ligde son haftada aldığımız galibiyetin ardından gruplara da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu konuda takımımıza da fazlasıyla inanıyor ve güveniyoruz. İlk maça galibiyetle başlarsak devamının bu şekilde geleceğine inanıyoruz. Teknik ekibimizin bu maçta gaip gelmek için gereken her şeyi yapacağını biliyoruz."

AKÇAY: "BİRLİKTE ÖNEMLİ ENGELLERİ AŞACAĞIZ"

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında perşembe günü deplasmanda Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon Limassol ile karşılaşacak olan Trabzonsporlu futbolcular, Karabükspor maçında atılan golden sonra teknik ekibe doğru koşarak birliktelik mesajı verdi. Bordo mavili futbolcular galibiyeti, soyunma odasında teknik direktör Mustafa Akçay''a armağan etti. Mustafa Akçay''da duygulanarak, "Daha yapacak çok işimiz var. Birlikte çok önemli engelleri aşacağız" diyerek futbolcularına teşekkür etti.

HACIOSMANOĞLU TARAFTARIN EVİNİ YAPTIRACAK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo mavili takımın deplasmanda oynadığı maçtan Trabzon''a dönerken hayatını kaybeden bir taraftarın evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında evin oldukça kötü olduğunu gören Başkan Hacıosmanoğlu'nun kendi imkanlarıyla aileye bir ev yaptırma kararı aldığı öğrenildi. Bordo mavili yöneticiler, ev yaptırılacak olan ailenin ismini açıklamak istemediklerini söylediler.

APOLLON MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Trabzonspor''un Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apollon Limassol takımı ile oynayacağı maçın hakemleri açıklandı. Nicosia şehrindeki GSP Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Jose Manuel Fernandez Miranda yapacak. Roberto Diaz Perez Del Palomar'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Jesus Gil Manzano olacak.

TRABZONSPORLU FUTBOLCULARDAN OKUL ZİYARETİ

Trabzonsporlu Florent Malouda, Yusuf Erdoğan ve Abdülkadir Özdemir, yardımcı antrenör Turgay Karslı ve İdari Menajer Serkan Ünver, Trabzon Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Merkezi''ni ziyaret ederek otistik çocuklarla bir araya geldi. Çiçeklerle karşılanan futbolcular, öğrencilere forma, şapka, atkı ve imzalı top hediye etti.

Okul Müdürü Fazlı Bal, futbolcuların ziyaretine sevindiklerini söyledi.

Malouda ise böyle bir organizasyona davet edildiği için mutlu olduğunu belirterek, "Çocuklar için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Biz futbolcular olarak kulübümüz bizden ne yapmamızı isterse bu konuda onu yapmak için hazırız. Biz bu şehri bu çocukları temsilen buradayız. Bu kutsal görevi yapan öğretmenlere yardım için de her zaman varız" dedi.

Yusuf Erdoğan ise bundan sonra okula sık sık gelmeye çalışacağını vurgulayarak, "Daha önce buraya gelmediğim için mahcubum. Bu okulda bizim de kardeşlerimiz olabilirdi. Bu okulu ilk kez gördüğüm için kendimi sorumluluklarını yerine getirmeyen birisi olarak hissettim. Bundan sonra sık sık gelmeye çalışacağım" diye konuştu. Abdülkadir de, "Bundan sonra daha sık geleceğim. Sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışacağız" diyerek duygularını dile getirdi.

11 yıl önce