|

Trabzonspor transferler için bastırıyor

Trabzonspor, 2013 yılında Malouda ve Bosingwa gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katarak çıtayı yükseltirken, yeni yıla rastlayan ara transfer döneminde forvet hattına yeni bir yıldız transferi gerçekleştirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İha
00:00 - 1/01/2014 Çarşamba
Güncelleme: 18:09 - 1/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor transferler için bastırıyor
Trabzonspor transferler için bastırıyor

Bordo-mavili takımın yabancı transferinde öncelik Berbatov, Maxi Lopez, Oscar Cardozo, Sergio Floccari gibi isimlere öncelik verilirken, yerlilerde ise Cenk Tosun, Mustafa Pektemek ve Özer Hurmacı gibi isimlerin ön planda olduğu öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni yılda Trabzonspor''a yeni bir yıldız isim kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği 2013 yılının Mayıs ayında, Malouda ve Bosingwa transferlerini gerçekleştirerek çıtayı yükselten Hacıosmanoğlu, yeni yılda yıldız bir ismi daha takıma kazandırmak için çalışıyor. Önceliği forvet hattına yapılacak transfer üzerinde yoğunlaşan Karadeniz ekibinin listesinde ise Avrupa''da yıldız statüsünde yer alan isimler var. Berbatov, Maxi Lopez, Oscar Cardozo, Sergio Floccari gibi isimlerle görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer, ekonomik olarak da yapılacak transferler için hazır kıta bekliyor.

YENİ TRANSFERLER YAKINDA

Bordo-mavili kulüp ekonomik olarak sıkıntılı günlerden geçirse de, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu kulübü zorlamadan transferleri halletmenin planlarını yapıyor. Bu konuda yakın çevresindeki iş adamlarından da destek alan Hacıosmanoğlu''nun, önümüzdeki günlerde yeni transferleri açıklaması bekleniyor.

İlk olarak forvet transferine mesaisini ayıran Karadeniz ekibi, orta saha ve savunma bölgesine de transfer yapmayı planlıyor. Bu bölge için yerli transferlere yönelen Karadeniz ekibiyle Özer Hurmacı''nın ismi anılıyor. Trabzonspor eski futbolcusu Lemi Çelik, yeğeni olan Özer için "Trabzonspor''da oynamak istiyor. Kulüp de onu istiyor. İmzaların atılması an meselesi" diyerek bu transferin bittiğini iddia etti. Ayrıca Karadeniz ekibi yurt dışında aradığını bulamaması halinde ise yerli forvetlerden Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek isimleriyle de yakından ilgileniyor.

GÖZDEN ÇIKARILANLAR YENİ TAKIMLARINI BEKLİYOR

Trabzonspor''un gözden çıkardığı isimlere birçok kulüp talip olurken, bu isimler de yeni takımlarını bekliyor. Giray, Alanzinho, Janko, Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz gibi isimler bordo-mavili takımın gönderilecekler listesinde yer alırken, eldeki yabancılara gelmesi muhtemel teklifler de değerlendirmeye alınacak. Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor, Giray Kaçar''ı isterken; Alanzinho''yu ise yine Çaykur Rizespor ile Medical Park Antalyaspor transfer etmek istiyor. Bursaspor''un ise eski yıldızı Volkan Şen''i almak için harekete geçtiği öğrenildi. Volkan için Beşiktaş''ın da devreye girebileceği iddia edilirken, bu futbolcunun takasta kullanılabileceği ifade ediliyor. Janko''ya yine Medical Park Antalyaspor''un talip olduğu ve futbolcuyla anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Batuhan Karadeniz için ise PTT 1. Lig ekipleriyle olan görüşmeler ise sürüyor.

10 yıl önce