|

Trabzonspor'da yolcular belli

Trabzonspor'un sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Zokora, Colman ve Janko için gelecek teklifleri gündeme alacağı bildirildi. Bordo mavililerin ayrıca Colman için uzun süredir nabız yoklayan Beşiktaş'la takas görüşmesi yapabileceği de öğrenildi.

Dha
00:00 - 20/04/2014 Pazar
Güncelleme: 14:02 - 20/04/2014 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor'da yolcular belli
Trabzonspor'da yolcular belli

Teknik sorumlu Hami Mandıralının raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Didier Zokora ile Gustavo Colman ve uzun zamandır kadroya giremeyen Marc Jankonun sezon sonunda takımdan gönderilmesi kesinleşti. Üç futbolcu için de ilk etapta gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan bordo mavili yönetimin futbolcuların alacaklarına karşılık bonservis bedellerinde de kolaylık sağlamayı planlıyor.

Uzun süredir Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ile ilgilenen Beşiktaşın yeniden devreye girmesi durumunda siyah beyazlı takımla takasının gündeme gelebileceği belirtildi. Bordo mavililerin Colmana karşılık Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek veya Oğuzhanın kendilerine verilmesini teklif edeceği ifadez edildi.

Bosingwa'ya Hacıosmanoğlu'ndan tebrik

Bordo mavili takıma transfer olduğu günden itibaren profesyonelliği ile göz dolduran ve bu anlamda takım arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan Portekizli Jose Bosingwaya bir tebrik de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlundan geldi. Kayseri Erciyesspor maçının ardından Bosingwayı kutlayan Hacıosmanoğlu, "Gerek performansın, gerekse de kişiliğin ile bu takıma çok fazla değer kattın. Umarım uzun yıllar birlikte oluruz" dedi.

Zeki Yavru'nun teşekkürü

Zokoranın kadro dışı bırakılmasının ardından orta sahada görev yapmaya başlayan genç futbolcu Zeki Yavru, performansı ile büyük beğeni topladı. Sağbekteki performansı ile taraftarlarla yıldızı fazla barışmayan genç oyuncu, orta sahada kendisine güvenip formayı veren teknik sorumlu Hami Mandıralıya teşekkür etti. Zeki, ''Kendime olan güvenimi geri getirdiği için çok mutluyum. Bundan sonraki süreçte takımım için elimden gelenin fazlasını yapacağım ama sizi mahcup etmemek için daha fazla çalışacağım" diyerek duyduğu minneti dile getirdi.


10 yıl önce