|

Trabzonspor'dan federasyona ihtarname

Bordo-mavililer, Tahkim Kurulu Başkanı Avukat Engin Tuzcuoğlu'nun yerine tarafsız bir atama yapılmasını istedi

Kamil Anahar
00:00 - 18/04/2012 Çarşamba
Güncelleme: 03:00 - 18/04/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor'dan federasyona ihtarname
Trabzonspor'dan federasyona ihtarname

Trabzonspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bir ihtarname göndererek, Tahkim Kurulu Başkanı Avukat Engin Tuzcuoğlu'nun ivedilikle görevden alınarak, yerine tarafsız bir hakem ataması gerçekleştirilmesini talep ettiğini bildirdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, noter kanalıyla Futbol Federasyonu'na gönderilen ihtarnamede, 'Avukat Engin Tuzcuoğlu halen İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sürmekte olan ve kamuoyunda şike davası olarak adlandırılan davada sanık olarak yargılanan spor kulübü yetkilileri lehine imzalı mütalaa vermiştir, taraflıdır" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun taraflı bir Tahkim Kurulu atayarak görevinin gereklerini birçok şekilde ihlal ettiği belirtildi.


Giray: Kendimizi affettireceğiz

Trabzonspor savunmasının başarılı ismi Giray Kaçar, Beşiktaş karşısında kazanarak Fenerbahçe mağlubiyetini unutturacaklarını söyledi. 'Taraftara kendimizi affettireceğiz' diyen Kaçar, ligde derbi maçlarda elde ettikleri kötü istatistiği de tersine çevirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de Beşiktaş galibiyetiyle moral bulmak istediklerini belirterek 'Bu sezonki derbilerde özellikle sahamızda istediğimiz sonuçları alamadık. Bu kez kazanarak taraftarımızı bir nebze dahi olsa sevindireceğiz' dedi.


CEZA BAŞLIYOR! 25 BİN ÜCRETSİZ BİLET

33. haftadaki F.Bahçe karşılaşmasında çıkan saha olayları nedeniyle iki maç seyircisiz cezası alan Trabzonspor, ilkini Beşiktaş karşısında çekecek. Kadın ve 16 yaş altı çocukların izleyebileceği karşılaşmada 25 bin adet ücretsiz bilet dağıtılacak. Bilet dağıtımına bugün başlanacak.



12 yıl önce