|

Trabzonsporlu Celutska'ya Süper Lig'den talip var

Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Trabzonsporlu Ondrej Celustka'nın transferine ilişkin, ''Biz yaptığımız teklifte ısrarcı olduğumuzu son olarak söyledik. Kiralık olarak oyuncuyu bir yıllığına almak istiyoruz'' dedi.

Aa
00:00 - 26/07/2013 Cuma
Güncelleme: 21:36 - 26/07/2013 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonsporlu Celutska'ya Süper Lig'den talip var
Trabzonsporlu Celutska'ya Süper Lig'den talip var

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un genç oyuncu Celustka'yı bir yıllığına kiralamak için oyuncunun kulübüyle yaptıkları görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Gencer, Çek futbolcu Celustka'nın Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde Inter'i deplasmanda 1-0 yendiği maçta takımına galibiyeti getiren golü attığını anımsattı. Gencer, ''Bizim Celustka ile ilgili daha önce de bir talebimiz olmuştu ancak Trabzonspor'un bu oyuncuyu kadrosunda bulundurup, bulundurmayacağı yönünde tereddüt vardı. İlk talep ettiğimizde bize olumsuz cevap gelmişti ancak bugün sabah Celustka'yı bize verebileceklerini söylediler. Tabii kiralık olarak" diye konuştu.

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile kaşılıklı görüştüklerini ve oyuncuya başka kulüplerden de teklifler olduğunu ifade eden Gencer, şunları belirtti:

''Trabzospor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. Eğer diğer takımların da şartları bizimkiyle aynıysa Antalyaspor'u tercih etmelerini rica ettik. İbrahim başkan da böyle bir durumda oyuncumuz sizindir dedi. Oyuncu için yaptığımız teklifleri değerlendirecekler. Kulüp Müdürümüz Süleyman bey Trabzonspor'dan Ünal bey ile görüşüyor. Biz son olarak yaptığımız teklifte ısrarcı olduğumuzu söyledik. Kiralık olarak oyuncuyu bir yıllığına almak istiyoruz. Onların da talepleri var ancak Trabzonspor'un bizden bir oyuncu talebi yok.''

Çek futbolcu Ondrej Celustka'nın İngiliz futbolcu Ferdinand'dan da önce gündemlerinde olduğunu kaydeden Gencer, ''Atiba veya Celustka'dan biri olacak çünkü ikisi birden bize lüks. Celustka da çok değerli bir oyuncu Alman kulüplerinden de teklifler olduğunu biliyoruz. Şartlarımız uyarsa bizim şartlarımız kabul edilirse Kanadalı oyuncu Atiba'yı almanın bizim için daha iyi olacağını düşünüyoruz'' ifadesini kullandı.


11 yıl önce