|

Trabzon''un gözdesi Aydın Karabulut

Bordo-mavililer, Beşiktaş''ın eski futbolcusu için kolları sıvadı; 26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin sona erecek olması transferini cazip kılıyor

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 25/04/2014 Cuma
Güncelleme: 23:47 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzon''un gözdesi Aydın Karabulut
Trabzon''un gözdesi Aydın Karabulut

Ligde kalan son 4 haftada Avrupa kupalarına katılma şansı yakalamayı hedefleyen Trabzonspor, bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Maliyeti düşük, yerli isimlere yönelen bordo-mavili takımın hedefinin Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut olduğu öğrenildi. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen başarılı oyuncunun yakın takibe alındığı, yönetimin ilk hedefinin bu isim olacağı kaydedildi. Bu sezon Sivasspor formasıyla başarılı bir grafik çizen Aydın Karabulut, kırmızı-beyazlı ekipte 24 lig ve 6 Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 30 karşılaşmaya çıktı ve 4 kez rakip fileleri havalandırdı. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunu transfer etmek için temaslara başlayan bordo mavililer, sözleşmesi sona erecek oyuncuyu iknaya çalışacak.

Sol Bamba 4 ay sonra döndü

Ligde yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, uzun süredir sakat olan Sol Bamba''nın takımla çalışmalara başlaması yüzleri güldürdü. Son olarak devre arasında 17 Ocak''ta Göztepe ile oynanan hazırlık maçında forma giyen, ikinci yarının ilk haftasındaki Beşiktaş maçına hazırlanırken idmanda sakatlanan Sol Bamba''nın sezonu kapattığı açıklanmıştı. Sağ ayak bileğinden ameliyat olan 29 yaşındaki stoperin ayağına platin çivi takılmıştı. Öte yandan dünkü idmana kadro dışı bırakılan Colman ve Zokora dışında tüm futbolcular katıldı.

Türkiye''de artık Hami gerçeği var

Trabzonspor Kulüp Genel Sekreteri Köksal Güney, takımın Avrupa kupalarını hedeflediği şu dönemde teknik direktör konusunu rafa kaldırdıklarını belirtti. Hami Mandıralı''nın performansından memnun olduklarını belirten Güney, ''Bizim güven duygumuz, kendisinin de büyük futbol kişiliğiyle ülkemize yeni bir teknik direktör kazandırdığımızı düşünüyorum. Artık Türkiye''de bir Hami Mandıralı gerçeği var'' ifadelerini kullandı.

İNSANIMIZ MAHCUP ETMEDİ

Hem futbolcu kadrosu hem de teknik heyet olarak kendi insanlarına güvendiklerini, inandıklarını kaydeden Trabzonspor Genel Sekreteri, ''Onlar da bizi mahcup etmediler. Ligde aldığımız sonuçlarla 4. sıraya kadar yükseldik. Kalan 4 maçımızdan da aynı sonuçlarla ayrılarak Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz'' diye konuştu. Güney, teknik direktör konusunun sezon sonunda görüşüleceğini bir kez daha yineleyerek, Avrupa kupalarına katılma hedefine odaklandıklarını kaydetti.

e-bilet Trabzon''da

Süper Lig ve PTT 1. Lig''de 14 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe giren e-bilet Projesi ile ilgili dün Trabzon''da bilgilendirme amaçlı bir basın toplantısı düzenlendi. Asset Genel Müdür Yardımcısı Atıl Ayka, Hüseyin Avni Aker Stadı''nda genel bir sunum yaptı.

Bourceanu 29. yaşını kutladı

Trabzonspor''un, dünkü idmanı öncesi 29 yaşına giren Bourceanu''nun doğum günü teknik heyet ve takım arka- daşları tarafından pasta kesilerek kutlandı. Bourceanu, pastasından ilk dilimi takım kaptanı Onur Kıvrak''ın elinden yedi.

10 yıl önce